« Edellinen 1 2 3 Seuraava »
09.04.2021
Maanantaina 12.4. klo 5:30 on Uusikuu oinaan merkissä. Khiron on 9 ja Merkurius 14 astetta oinasta sekä Ceres 19, Aurinko ja Kuu 22, Eris 24 ja Venus 26 astetta oinaan merkkiä. Pluto on 26 astetta kauriin merkkiä, joten Venuksen ja Pluton neliö on tarkka. Neliöön mahtuu mukaan myös Eris, Aurinko, Kuu ja väljemmällä orbilla eli etäisyydellä Ceres. Oinaan energia on alkuvoimaa vahvimmillaan. Se on intensiivisin tuli, mikä herättää meidät talven jälkeen henkiin. Pluton neliön... Lue lisää »
06.04.2021
Auringon, Venuksen sekä Cereksen konjunktio alkaa etääntyä Khironin intensiivisimmästä vaikutuspiiristä. Haavoittuneen parantajan ja tietäjän viisaus tukee oinaan uusiutuvan tulen alkukantaista voimaa. Sunnuntaina 4.4. myös Merkurius siirtyy oinaan merkkiin. Jokainen hengitys on vanhan pois puhaltamista ja uuden sisään hengittämistä. `Kyllä aika voi kahlita eläjän, ei koskaan elämää.` - Hassisen kone, Ismo Alanko Saturnuksen sekstiili Khironille, Auringolle, Venukselle... Lue lisää »
26.03.2021
Sunnuntaina 28.3. klo 21:48 on Täysikuu. Tämän kertainen Täysikuu on erittäin dynaaminen. Aurinko, Venus sekä Khiron ovat konjunktiossa oinaan merkissä ja vastapäätä oppositiossa on Kuu vaa`an merkissä. Täydenkuun kartalla Aurinko, Venus sekä Khiron ovat kolmiossa leijonan merkissä olevaan keskipäivän pisteeseen (MC). Planeetta rykelmä tukee myös keskiyön pisteen (IC) sekä Saturnuksen konjunktiota, niiden ollessa vesimiehen merkissä. Voisi ajatella niiden valaisevan... Lue lisää »
19.03.2021
Lauantaina 20.3. klo 11:37 Aurinko siirtyy oinaan merkkiin, on kevätpäiväntasauksen aika. Auringon ja Venuksen konjunktio keskipäivän kirkkaimmassa huoneessa, tehostaa syntyvää alkukantaista voimaa. Kymmenennessä huoneessa ovat Neptunus ja Venus kalojen merkissä sekä Aurinko, Khiron ja Ceres oinaan merkissä. Yhdeksännessä huoneessa on Merkuriuksen ja Cereksen konjunktio kalojen merkissä. Vaikka oinaan merkki aloittaa kahdentoista merkin matkan, ajassa on mukana kalojen ja... Lue lisää »
12.03.2021
Lauantaina 13.3. kello 12:21 on Uusikuu kalojen vesimerkissä. Uudenkuun kartalla Auringon ja Kuun kyljessä on Neptunuksen ja Venuksen konjunktio keskipäivän pisteellä eli MC:llä. Neptunus on kalojen hallitseva planeetta, joten se moninkertaistaa ajassa olevan vetisen laadun. Kauriin merkissä oleva Pluto maadoittaa ja tukee edellä mainittua pakettia sekstiilin muodossa. Juno sitä vastoin haastaa ne neliöllään.  Uudenkuun energiat ovat luonteeltaan soljuvia, mutta... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com