Astrologia

Jokaisen elämä on taivalta itsensä luo. -Hermann Hesse

-

Trooppinen astrologia perustuu astronomisesti kevätpäivän tasauksen suhteen laskettuihin planeetta-asemiin. Kartan tekemiseen tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, kuukausi, vuosi, kellonaika sekä syntymäsairaalan paikkakunta. Kartta on koko elämänajan sama, mutta aika heijastaa sieltä eri osa-alueita vahvemmin esille. Välillä olemme jonkin asian suhteen myötätuulessa, välillä vastatuulessa. Ajan tarkoitus ei ole koskaan hankaloittaa elämäämme. Se koettaa ohjata meitä oikealle tielle. Jos emme kuuntele sitä, huomaamme sen kipupisteiden kautta.

Ajattelen ajan olevan kuin vuorokausirytmi. Välillä on jollain elämänalueella päiväaika eli aika toimia sekä toteuttaa. Toisella saralla samanaikaisesti voimme käydä yöllistä vaihetta, jolloin tarkoitus olisikin levätä ja antaa tilaa tapahtua. Näitä päällekkäisiä tilanteita on elämässä jatkuvasti. Se voi aiheuttaa sekaannusta ja levottomuutta. Välillä on hyvä pysähtyä ja rakentaa palapeli uudelleen. Ajassa samoin kuin kartassa on monia osa-alueita. On tunnepuoli, kommunikointi, parisuhde sekä muut ihmissuhteet, lapsuus, työpiste jne. Ihminen on kuin tuhannen palan palapeli. Toisilla palat ovat suhteellisen harmonisia keskenään, toisilla hyvinkin eriparisia. Samoin ajassa. Aika valaisee kartalta eri osa-alueet vahvempaan valoon ja tällöin on helpompi keskittää voimansa siihen.

Ihminen saa hakata päätään seinään, mutta se ei ole pakollista. Astrologinen ajankuva helpottaa ihmistä löytämään oman rytminsä suhteessa aikaan. Tällöin on helpompi tutkia omaa kapasiteettiä. Elämä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia, kun vain otamme ne vastaan. Meidän elämä sekä astrologinen karttamme ovat uniikkeja. Yksilöllisiä. Kun hyödynnämme meissä olevat voimavarat, voimme löytää aivan uusia puolia, mitkä vain ovat jääneet matkan varrella jalkoihin tai mahdollisesti eivät ole vielä edes löytyneet. Astrologia ei ole ennustamista. Se ei vie ihmisen vastuuta tehdä asioille jotain. Se on hyvä neuvonantaja sekä selkeyttäjä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää astrologiasta ja siihen liittyvistä mahdollisuuksista!

Postituslista;
Laitan välillä sähköpostitse tietoa tapahtumista tai tulevista tulkintapäivistä. Jos haluat mukaan postituslistalle, laita vain sähköpostia, niin liitän sinut mukaan. Tämä on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään, voit halutessasi koska tahansa pyytää että poistan sinut listalta.


Johanna Vilén, Täysikuu