Johanna Vilén

Olen ollut monen Zen-mestarin opissa. Ne ovat kaikki olleet kissoja. -Eckhart Tolle

-

 

Löysin astrologian kesäkuussa 1997, ja tämä ajankohta muutti elämääni pysyvästi. Olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti, niin Suomessa kuin myös englanninkielisillä kursseilla. Vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n. Vuosien varrella olen pitänyt paljon kursseja, koulutuksia sekä luentoja. Tällä hetkellä koulutan Sielunmatkalla koulutusohjelmassa sekä perus- että psykologista astrologiaa sekä mytologiaa. www.sielunmatkalla.fi

Astrologiassa olen mieltynyt Jungimaiseen syvyyspsykolgiaan, syy-yhteyksiin sekä symboliikkaan. Yhdistän astrologiaan paikoin myös tarot kortteja. Näiden symbolimaailma tukee toisiaan. Jungimainen astrologia pitää sisällään arkkityyppisen sekä mytologisen ajattelun. Astrologian tärkein tarkoitus mielestäni on yksinkertaistaa elämää sekä löytää avain, jolla voi avata niitä ovia, mitä elämä meille kaksin käsin ojentaa. Sen on käytännön elämää. Maailma on täynnä mahdollisuuksia, uskallammeko ottaa niitä vastaan? Meissä kaikissa on enemmän kapasiteettiä kuin uskommekaan!

Olen opiskellut myös Ratkaisukeskeiseksi taideterapeutiksi. Taide on yksi väylä tutustua ja avata omaa alitajuista tietopankkia. Jos olet kiinnostunut kuulemaan taideterapiasta lisää, ota yhteyttä.