Hinnasto

Astrologia- ja tarot-tulkintaa

-

Sähköinen ajanvaraus

Näet vapaat ajat sähköisestä ajanvarauskalenteristani, ja voit varata juuri sinulle sopivan ajan.

 

Astrologiatulkinta auttaa muun muassa:

  • jäsentämään omia vahvuuksia ja niiden toteuttamista
  • vahvistamaan henkilökohtaista kasvua esimerkiksi
  • tarkastelemalla luonteen kehityskohtia
  • selkiyttämään suhdetta muihin ihmisiin
  • selventämään, mitä ajanlaatu tuo tullessaan ja kuinka
  • tulevaa aikaa voi hyödyntää.

 

Hinnasto

Henkilökohtainen tulkinta tapaamisen yhteydessä, puhelimitse tai skypen välityksellä. Nauhoitan tulkinnan samalla ja laitan sähköpostitse liitteenä jälkikäteen, jottei ei tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Jos haluat tulkinta nauhoitteen cd:lle, se onnistuu 5€ lisämaksusta. (Sähköpostiin ilmainen). Tulkinta varataan etukäteen.

  • 1/2 tuntia 80 €
  • 1 tunti 120 €
  • 1,5 tuntia 140 €


Kaikki hinnat sisältävät 24 % alv.

Tulkinnat

0700 92125 (2,28e/min+pvm)
Osoitteessa  https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin (oikeasta alareunasta näet olenko paikalla vastaamassa).

Kolmen kortin Tarot-pöytään voit tutustua täällä.

Ulkopaikkakunnilla olevat tulkinnat kestävät 90 minuuttia ja hinta on 140€. Nauhoitan tulkinnan samalla ja laitan sähköpostitse liitteenä jälkikäteen, jottei ei tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Jos haluat tulkinta nauhoitteen cd:lle, se onnistuu 5€ lisämaksusta. (Sähköpostiin ilmainen).

Palvelut

Voit myös ostaa kauttani lahjaksi lahjakortin astrologiseen tulkintaan. Näin lahjan saaja voi ottaa minuun yhteyttä ja voimme sopia sopivan tulkinta-ajan hänen kanssaan.

Tämä on myös yksi vaihtoehto. Hinta määritellään ajan mukaan yllä olevien hintojen perusteella. Mukana voi olla joko pelkkä morsian, tai hän voi tulla sulhasensa tai vaikka polttariporukankin kanssa paikalle. Tilaan mahtuu rajallinen määrä ihmisiä. Noin 10-15 ihmistä. Tämä tulkinta nauhoitetaan  myös cd:lle.

Työnohjauksessa tutkimme sinun henkilökohtaista ajankuvaasi sekä syntymäkarttasi tekijöitä suhteessa työhön. Varsinkin yrittäjät, jotka voivat vaikuttaa työskentelyynsä itsenäisemmin, ovat olleet varsin tyytyväisiä. Toki sopii kaikille muillekin.

Ratkaisukeskeisessä taideterapiassa en käytä astrologiaa tai tarot kortteja lainkaan. Tämä on terapiamuoto, jossa aluksi käymme keskustelun tilanteestasi ja karttoitamme tätä kautta kuinka toimimme. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi sekä toiveistasi.

 


Hetki minussa, Saraeleni Miinin