-

Täysikuu sekä Talvipäivänseisaus

Pohdintoja ajasta

Sunnuntaina 19.12. kello 6:37 on Täysikuu. Tämänkertaisen Täydenkuun aikaan Aurinko on jousimiehen ja Kuu kaksosten merkissä. Talvipäivänseisaus on tiistaina 21.12. kello 17:59 kun Aurinko siirtyy kauriin merkkiin.

Tulen ja ilman yhteisvaikutus voi olla leimahtava. Joulukuun Täysikuuta kutsutaan myös nimillä kylmä kuu, pitkän yön kuu, suden kuu, lumi kuu, karhu kuu sekä kahdestoista kuu.

 

Jousimiehen tarot kortti on kohtuus. Se opettaa tasapainoa ja kärsivällisyyttä. Emme voi toimia ilman puntarointia, koska muuten saatamme tehdä liian nopeita johtopäätöksiä tai ratkaisuja.

 

Kaksosten tarot kortti on rakastavaiset. Se yhdistää kaksi voimaa yhteen, tehden niistä kokonaisen. On hyvä kysyä, kuinka sitoutuneita olemme valintojen edessä. Se mihin sitoudumme voi olla olennaista tulevaisuuden kannalta.

 

Tämänkertainen Täydenkuun aika on levotonta ja uteliasta, mutta sen tarkoitus on ohjata sisäisen valon sekä sydämen ääneen äärelle. Se muistuttaa tarkistamaan tulevaisuuden kannalta tärkeimpiä suuntaviivoja. 

 

Kaksosten riskeihin liittyy levottomuus, jolloin oman äänen kuuleminen nousee entistä tärkeämmäksi. Jos haalimme liikaa virikkeitä, emme pääse keskittymään mihinkään kunnolla. 

 

Jousimiehen levottomuus on erilaista. Siinä lähdetään etsimään laajempia reviirejä sekä tekemään päätöksiä tulevaisuuden eteen. Jos nuolen ampuu liian kauaksi, sitä ei enää tavoita.

 

Parhaimmillaan kaksosten ja jousimiehen yhdistelmästä syntyy innostunut ja optimistinen yhdistelmä, jonka voimin pääsemme pimeästä vuodenajasta eteenpäin. Ei kaikkia suuntaviivoja voi, eikä tarvitse tietää etukäteen, ne löytyvät matkan varrella.

 

Voit vapauttaa itsesi asioista, joita et enää̈ tarvitse. Aika on kasvavan valon ja uudestisyntymisen aikaa.

 

"Jätä sydämessäsi tilaa käsittämättömälle." — Mary Oliver

 

AVAINSANOJA

 

Uteliaisuus, vapautuminen, sisäinen valo, ohjautuvuus, puhdistautuminen, tasapaino, kohtuus, valinnat, päätökset, luonnonlait, erilaiset näkökannat, intuitio, alitajunta, tunteet, ailahtelevuus, levottomuus, tietoisuus, rakkaus

Jos haluat tutustua Täydenkuun työkirjaan, tämän linkin kautta saat lisätietoa.