-

Rauhallista ja rakkaudentäyteistä joulun aikaa

Pohdintoja ajasta

Mars on jousimiehen merkissä ja kolmiossa Khironiin sekä sekstiilissä Saturnukseen. Siinä missä Khiron eheyttää, Saturnus vahvistaa. Tulisella Marsilla on maata jalkojen alla. Se on hyvä, koska Marsin kvinkunssi perääntyvälle Uranukselle saattaa lisätä uusiutumishalua sekä levottomuutta. Levottomuuden voi suunnata jostain asiasta innostumiseen, joka ruokkii sielua ja mieltä.

 

 

"Minulla ei ole erityistä lahjakkuutta. Olen vain intohimoisen utelias." - Albert Einstein

”Se tuli mieleeni intuitiosta, ja musiikki oli sen intuition liikkeellepaneva voima. Löytöni oli seurausta musiikillisesta havainnosta." - Albert Einstein kuvailee, mistä hänen idea kumpusi

 

 

Perääntyvän Venuksen ja Pluton konjunktio kauriin merkissä voi tuntua hyvin ristiriitaiselta. Omien varjojen sekä sokeiden pisteiden kohtaaminen on mahdollista, mutta mukaan tarvitaan sopiva annos etäisyyttä, nöyryyttä sekä viisautta. Riskinä on provosoituminen ja liian kiihkeät reaktiot.

 

Venuksen kolmio perääntyvälle Cerekselle sekä Kuunnoususolmulle ja sekstiili Kuunlaskusolmulle tukee arvomaailmaa monin tavoin. Voimme katsoa menneitä suuntaviivoja sekä tätä hetkeä ja nähdä ne perustana, jolle rakentaa.

 

Ceres on härän merkissä ja konjunktiossa Kuunnoususolmuun. Kuunnoususolmu käväisi härän puolella, mutta on palannut takaisin kaksosiin. Kuunlaskusolmu on jousimiehen merkissä. Jupiter neliö kummatkin Kuunsolmut. Välillä on hyvä pysähtyä kaiken keskeneräisyyden keskellä ja katsoa mitä sisältä kumpuaa.

 

"Kaunein kokemus, jonka voimme saada, on mystinen." - Albert Einstein

 

Merkurius lähestyy Venusta sekä Plutoa ja parhaimmillaan auttaa jäsentämään ajatuksia sekä yhdistämään erilaisia syy-yhteyksiä. Merkuriuksen ja Neptunuksen välinen sekstiili herkistää sekä tukee alitajunnan ja mielen välistä yhteyttä.

 

"Se on kristallin elämää, hiutaleen arkkitehtia, huurteen tulia, auringonsäteen sielua. Tämä raikas talvi ilma on täynnä sitä. ” John Burroughs

 

Lempeää joulunaikaa <3 Johanna

 

 

Ikuisuuden temppeli, Johanna  Vilén