27.02.2017
`Joka tietää olevansa harhateillä, ei ole pahasti eksynyt.`-Chuangtse Sunnuntaina 26.2 ollut Auringonpimennys on jäänyt taakse, mutta vaikutus jatkuu vielä pitkään. Hyvin tunnepainotteisen tästä tekee vahva Neptunus sekä kala-painotteisuus. Aurinko sekä Kuu olivat ja ovat vielä kalojen merkissä yhtymässä Neptunuksen sekä Kuunlaskusolmun kanssa. Merkurius, Khiron sekä Pallas ovat myös kalojen herkässä merkissä. Tässä riittää tunnetta monessa mittasuhteessa. Tunteet... Lue lisää »
20.02.2017
`Meidän täytyy olla halukkaita hankkiutumaan eroon suunnitellusta elämästä, jotta voimme elää sitä elämää, joka odottaa meitä.` -Joseph Campbell Aurinko on siirtynyt lauantaina kalojen merkkiin. Syvien vesien teema nostaa päätään ja tunnelmat voivat olla varsin vaihtelevia. Aurinko lähestyy Kuunalasolmua ja herättää `pimennossa` olevia asioita sekä tunnelmia ihon pintaan. Vaikka usein ajattelemme että olemme valmiita kohtaamaan asioita, alitajuisesti kohtaamme ne aina... Lue lisää »
12.02.2017
`Totuuden ymmärtäminen on kenties vain sen katsomista hiljaisuudessa.` -Antoine de Saint-Exupéry Lauantaina ollut Täysikuu on ollut tunteikasta aikaa. Se, onko tunnelma ollut `kuluttava` vai `voimistava` kertoo, mitä meissä ja elämässämme on tällä hetkellä meneillään. Kummatkin vaihtoehdot ovat yhtä hyviä. Kun pystymme rauhassa katsomaan mitä sisällämme on, pystymme näkemään sen selkeämmin ja näin pääsemme muutokseen käsin. Jos olemme taas täynnä muutosvoimaa... Lue lisää »
05.02.2017
`Tulevaisuutta on helpompi muuttaa kuin menneisyyttä.` - Jouni J Särkijärvi Usein yhtäaikaisesti, sekä toivomme että, pelkäämme muutosta. Muutos lähtee meistä käsin. Jokainen meistä, tietää miltä tuntuu. kun joudumme kohtaamaan asioita, mitkä tuntuvat olevan meistä riippumattomia. Silti voimme vaikuttaa siihen kuinka toimimme siitä eteenpäin. Otammeko `välitilan` jotta saamme aikaa miettiä mitä haluamme ja teemme vai lähdemmekö liikkeelle etsimään muutosta... Lue lisää »
29.01.2017
`Uusi ei synny vain uudesta vaan myös vanhan näkemisestä uudessa valossa.` - Søren Kierkegaard Usein turhaudumme eniten siitä, kun tuntuu ettei mitään tapahdu tai mikään ei muutu. Sitten `yhtäkkiä` huomaamme monenkin asian muuttuneen. Aivan kuin elämä menisi kerralla uusiksi. Todellisuudessa muutokset alkavat paljon aiemmin, kuin usein tunnistammekaan. Kun alamme oireilemaan mielemme tai tunteiden kautta, muutos on jo elänyt oman aikansa syvällä itsessämme. Siinä vaiheessa kun... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com