02.04.2017
Mennyt, tämä hetki, tulevaisuus. Hyvin luonnollinen jatkumo. Maailmassa on paljon luonnollisia jatkumoja esimerkiksi vuodenajat tai ihmisen iällinen kehitys. Mielemme rakentuu ja muuttuu myös tietyn loogisuuden sekä kokemusten perusteella. Totta kai voimme vaikuttaa asioihin ja toivottavaa olisikin selventää asioita aika ajoin oman elämän mittasuhteessa. Vaikeudet mahdollistavat ihmisen kasvun uuteen suuntaan ja parhaimmillaan kasvattavat psyykkistä vahvuutta sekä vastuuta. Tällä en... Lue lisää »
26.03.2017
`Onnistumisen paras mitta: pystytkö suomaan itsellesi sen ylellisyyden, että sinulla on aikaa tehdä mitä tahdot.` Lauantaina 25.3 oli perääntyvän Venuksen sekä Auringon yhtymä. Tämä on ollut Venuksen syntymä. Venus perääntyminen jatkuu 15.4 saakka. 20.3 Aurinko meni Oinaan merkkiin ja avasi astrologisen vuoden ja nyt tiistaina 28.3 klo 05:57 on Uusikuu. Tämä on uusien alkujen aikaa. Uudet alut eivät synny välttämättä täysin paineetta. Venuksen perääntyminen tarkoittaa... Lue lisää »
19.03.2017
`Elämisen taito piilee irti päästämisen ja kiinni pitämisen hienovaraisessa sekoituksessa.`-Havelock Ellis Maanantaina 20.3 on Kevätpäivän tasaus. Aurinko siirtyy oinaan merkkiin ja kevät alkaa nostamaan päätään. Tunnelmat eivät välttämättä silti ole vielä ihan täydessä voimassaan. Asiat voimistuvat ja voimaannuttavat meitä, mutta maltti on valttia vielä jonkin aikaa. Khironin sekä Pallas Athenen yhtymä Auringolle on vieläkin tuntumassa, samoin kuin Saturnuksen... Lue lisää »
13.03.2017
`Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa.`-Ram Dass Täysikuu on takana, vaikkakin tunnelmat vielä tuntuvat. Saturnuksen neliö Auringon, Khironin sekä Pallaksen yhtymälle nostaa omat teemansa esille. Khiron, haavoittuneena parantajana, Pallas Athene viisauden ja älykkyyden `soturina` sekä Aurinko... Lue lisää »
05.03.2017
`Et voi pysäyttää aaltoja, mutta voit oppia surffaamaan niillä.`-Jon Kabat-Zinn Auringon sekä Merkuriuksen yhtymä Neptunuksen kanssa kalojen merkissä on luovaa sukeltamista ja `määrittelemättömyyden` hyväksymistä. Usein mielemme pyrkii tietämään ja ratkaisemaan asioita, vaikka aika ei olisi kypsä muutokselle. Näin asiat eivät ota kantaakseen, vaikka kokisimme tekevämme oikeita asioita tai itse kokisimme olevamme valmiita muutokselle. On paljon asioita, mitä emme voi... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com