« Edellinen 1 ... 8 9 10 Seuraava »
16.01.2017
`Aina on niin, että juuri ne tosiasiat jotka eivät sovi kuvaan, ovat tärkeitä.` -Agatha Christie, Hercule Poirot Marsin sekä Khironin yhtymä kalojen merkissä on tämän viikon yksi pääteema. Saturnus sekä Juno ovat neliössä kyseiseen yhtymään. Herkät ja kipeätkin asiat voivat nousta pintaan. Mars pyrkii toimimaan ja muuntamaan asiat paremmiksi, mutta aina emme huomaa syvintä asiaa, mikä aiheuttaa eniten ongelmia. Pinnassa olevat epäkohdat ovat helppoja ymmärtää... Lue lisää »
08.01.2017
Ensin täytyy olla olemassa puu, jotta siitä voi kehittyä kukkiva puu. Ja ensin on oltava olemassa ihminen, jotta hänestä voi tulla onnellinen ihminen. -Antoine de Saint-Exupéry Meissä kaikissa on jotain kaunista, rakastavaa sekä rakastettavaa. Vaatii rohkeutta tuoda tämä kaikki näkyviin. Aina on mahdollisuus kohdata arvostelua, vähättelyä tai ikäviä asioita muiden taholta. Me kaikki olemme myös herkkiä tavalla tai toisella. Harva voi oikeasti sanoa että muiden... Lue lisää »
01.01.2017
´Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa.´ - J. Krisnamurti Marsin sekä Neptunuksen yhtymä kalojen merkissä on ajallisesti muuntumista ja muuttumista. Koska muutos lähtee sisäisistä tarpeista, mitkä voivat olla syvälläkin alitajunnassa, voi olla vaikea tiedostaa mitä oikeasti tarvitsee. Olisi hyvä saada alitajunnan tunteita `ihon pintaan`, vaikka se ei aina ole niin miellyttävääkään. Ärsykkeet ja epämiellyttävät sekä mahdollisesti... Lue lisää »
« Edellinen 1 ... 8 9 10 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com