Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

09.06.2014
Tuntuuko että asiat eivät etene ihan putkella? Tai että joissain asioissa sitä lyö jalkansa kiveen kerta toisensa jälkeen? Joku päivä melkein kaikissa? Ei hätää, tämä kuuluu asiaan. Ajan henki on ´upside down`. Anna mennä ja heittäydy tähän sekametelisoppaan huumorilla. Merkuriuksen perääntyminen on alkanut 7.6. Tähän kuuluu monenlaiset lieveilmiöt turhautumisineen ja jopa aggressioineen. Aikataulut eivät pidä, teknisiin laitteisiin ei voi luottaa... Lue lisää »
03.06.2014
Kesäkuun alku on Rakkauden aikaa. Meissä kaikissa olevat Mars ja Venus tekevät vahvaa kulmaa ja pyrkivät viestittämään alitajuisia viestejään meidän tietoisuuteen. Jos nyt tunnet pahaa oloa; anna sen tulla. Näin saat kiinni siitä lähteestä, mistä tämä olo on lähtöisin. Ihmissuhteet ovat lopulta paras mahdollinen peili meidän sisäisestä tilastamme. Miten Marsin maskuliininen voima ja Venuksen feminiininen voima vaikuttavat sinussa?  Oletko antanut... Lue lisää »
14.05.2014
Nyt olemme synnyttämässä itsemme ja elämämme uudelleen. Meillä kaikilla on oma polkumme ja vastuu siitä että otamme elämäntehtävämme vastaan. Hyvin usein kuulen sanottavan että enhän ole kuin tavallinen tallaaja, mutta sitten on erikseen `ne tekijät`. Tämä on yksi suurimmista harhaluuloista. Jokaisen meidän elämällä on tarkoitus. Jokainen meistä tekee ja antaa ympärilleen paljon, mistä ei koskaan saa edes tietoa. Me olemme lyhdynkantajia... Lue lisää »
28.04.2014
Yksi ajan vahvimmista oireista on mielialojen heittely. Suuristin ollessa vahvimmillaan, olemme myrskyn silmässä ja siksi on hyvä aika nostaa esille kaikki mahdolliset pelot. Joku viisas on maininnut että kaksi vahvinta ja aidointa tunnetta on rakkaus ja pelko. Ne ovat toistensa vastakohdat. Usein kuulen ihmisten  puhuvan positiivisuudesta ja sen merkityksestä. Uskon positiivisuuteen ehdottomasti, mutta koen että sen on oltava aitoa. Usein... Lue lisää »
31.03.2014
Huhtikuu tuo tullessaan valtavia muutoksia. Paineisuus, mitä tämä aika pitää sisällään on ollut havaittavissa jo pitkään, mutta nyt olemme paineen polttopisteessä. Kollektiiviset maailman tapahtumat ovat myös meissä. Olemme tämä muutos ja synnytyskivut ovat meneillään. Tove Janssonin kirjassa Muumipappa ja meri on osuva kohta; Nyt se tuli taas, tuo huimaava ajatus, ettei merellä ollut lakeja ollenkaan. Hän torjui sen kiireesti. Mielestäni merellä ja elämällä... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com