Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

24.06.2014
Uranuksen ja Pluton jännitteet Marsille ovat aktiivisessa kuohunnassa. Nyt kaikki se mitä on meidän sisällä, tulee väistämättä esille. Tämä on hyvä aika tutustua itseensä uudestaan ja uudella tavalla. Mitkä ovat ne asiat mitä ei halua tai jaksa tietää itsestään. Sokeat pisteet tai varjot mitkä aina jää piiloon, mutta seuraa kumminkin mukana. Eppu Normaali laulaa kappaleessaan Pimeyden tango; `Taas vaihtuu päivä yöksi kaupungin  Jälleen helmoistani... Lue lisää »
17.06.2014
Juhannus kuten muutkin juhlapyhät herättävät ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Juhannuksen aikaan Khiron haavoittuneena parantajana on voimakkaana ja  tekee positiivista kulmaa Saturnukseen sekä Jupiteriin. Jupiter jakaa lahjojaan ja Saturnus auttaa rakentamaperustaa. Se on kuin selkäranka. Ajan jännitteet ovat edelleen vahvat, mutta tämä vesielementtien kolmio tukee emotionaalista puolta ja parhaimmillaan auttaa rakentamaan vahvaa tasapainoa... Lue lisää »
09.06.2014
Tuntuuko että asiat eivät etene ihan putkella? Tai että joissain asioissa sitä lyö jalkansa kiveen kerta toisensa jälkeen? Joku päivä melkein kaikissa? Ei hätää, tämä kuuluu asiaan. Ajan henki on ´upside down`. Anna mennä ja heittäydy tähän sekametelisoppaan huumorilla. Merkuriuksen perääntyminen on alkanut 7.6. Tähän kuuluu monenlaiset lieveilmiöt turhautumisineen ja jopa aggressioineen. Aikataulut eivät pidä, teknisiin laitteisiin ei voi luottaa... Lue lisää »
03.06.2014
Kesäkuun alku on Rakkauden aikaa. Meissä kaikissa olevat Mars ja Venus tekevät vahvaa kulmaa ja pyrkivät viestittämään alitajuisia viestejään meidän tietoisuuteen. Jos nyt tunnet pahaa oloa; anna sen tulla. Näin saat kiinni siitä lähteestä, mistä tämä olo on lähtöisin. Ihmissuhteet ovat lopulta paras mahdollinen peili meidän sisäisestä tilastamme. Miten Marsin maskuliininen voima ja Venuksen feminiininen voima vaikuttavat sinussa?  Oletko antanut... Lue lisää »
14.05.2014
Nyt olemme synnyttämässä itsemme ja elämämme uudelleen. Meillä kaikilla on oma polkumme ja vastuu siitä että otamme elämäntehtävämme vastaan. Hyvin usein kuulen sanottavan että enhän ole kuin tavallinen tallaaja, mutta sitten on erikseen `ne tekijät`. Tämä on yksi suurimmista harhaluuloista. Jokaisen meidän elämällä on tarkoitus. Jokainen meistä tekee ja antaa ympärilleen paljon, mistä ei koskaan saa edes tietoa. Me olemme lyhdynkantajia... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com