Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

15.07.2014
Tuntuuko sinusta siltä että samat teemat ja ongelmat toistuvat elämässäsi kerta toisensa jälkeen? Elämä on sinnikäs opettaja. Se mitä me olemme oppineet, ei aina riitä. Elämällä on taipumusta nähdä pidemmälle kuin me. Se tietää että pystyt parempaan. Ja että sinua odottaa enemmän. Sanonta; `hyvin usein voittajat ovat häviäjiä, jotka ovat päättäneet yrittää vielä kerran` on totta. Menestyneet ihmiset harvoin ovat lahjakkaimpia. He ovat sinnikkäimpiä. Mieti... Lue lisää »
07.07.2014
Mikä ihana kysymys! Niin usein menemme jotain kohti ja teemme asioita vanhasta muistista. Mitäpäs jos menisimme peilin eteen ja kysyisimme tuon kysymyksen itseltämme. Kuka olen juuri nyt. Mitä haluan tällä hetkellä? Meillä kaikilla on unelmia, mitä pidämme mahdollisesti liian suurina. Tuskin Sauli Niinistö lapsena ajatteli että hän tulee olemaan presidentti. Tie vie mennessään.  Se kehittää ja luo lihaksia asioiden... Lue lisää »
02.07.2014
Anna muutokselle aikaa. Eihän mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään. Tämä sananlasku pitää erittäin hyvin paikkaansa tämänhetkisessä ajassa. Olemme kollektiivisesti käyneet läpi valtavan paineista aikaa, mikä tuntuu edelleen jokaisen soluissa saakka. Uudet tuulet ovat tulollaan ja heinäkuun loppu on vahvaa aikaa Kulta-aikoineen, MUTTA me elämme nyt. Nyt on aika hengähtää ja antaa aikaa asioiden laskeutua, hengittää syvään ja nauttia. Alitajunta... Lue lisää »
24.06.2014
Uranuksen ja Pluton jännitteet Marsille ovat aktiivisessa kuohunnassa. Nyt kaikki se mitä on meidän sisällä, tulee väistämättä esille. Tämä on hyvä aika tutustua itseensä uudestaan ja uudella tavalla. Mitkä ovat ne asiat mitä ei halua tai jaksa tietää itsestään. Sokeat pisteet tai varjot mitkä aina jää piiloon, mutta seuraa kumminkin mukana. Eppu Normaali laulaa kappaleessaan Pimeyden tango; `Taas vaihtuu päivä yöksi kaupungin  Jälleen helmoistani... Lue lisää »
17.06.2014
Juhannus kuten muutkin juhlapyhät herättävät ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Juhannuksen aikaan Khiron haavoittuneena parantajana on voimakkaana ja  tekee positiivista kulmaa Saturnukseen sekä Jupiteriin. Jupiter jakaa lahjojaan ja Saturnus auttaa rakentamaperustaa. Se on kuin selkäranka. Ajan jännitteet ovat edelleen vahvat, mutta tämä vesielementtien kolmio tukee emotionaalista puolta ja parhaimmillaan auttaa rakentamaan vahvaa tasapainoa... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com