Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

05.01.2015
Tänä maanantaiaamuna on täysikuu ollut tarkimmillaan. Muutenkin alkaneen vuoden ja viikon pommin varma herätys aiheuttaa monenlaisia tunteita. Tässä on mahdollisuus päästä omiin varjoihinsa kiinni. Meneillään oleva Auringon yhtymä Plutolle sekä Vestalle, neliö Uranukselle sekä kuunsolmuille pitää huolen siitä että emme voi sivuuttaa sitä mitä meidän psyykemme syvyyksissä piilee. Tätä ei tule pelätä. Ajan tarkoitus ei ole vaikeuttaa meidän elämäämme, vaan... Lue lisää »
29.12.2014
Sinussa on jo kaikki mitä tarvitset. Muutos tulee sisältämme. Kaikki tieto ja voima on meissä. Ne nousevat ihon pintaan ja tietoisuuteemme asteittain, kun vain olemme valmiit ottamaan muutoksen vastaan. Muutoksen voima on vahva. Se uusii kaiken ja auttaa meitä muodostamaan elämämme kokonaan uusiksi. Kysymys onkin lähinnä siitä kuinka saada vanha tunne kuona pelkoineen pois alta ja luottamus siihen että pääsemme helpommalla hyppäämällä muutokseen mukaan. Olemme osa... Lue lisää »
22.12.2014
Ensi yönä on talvipäivän seisaus. Aurinko siirtyy Kauriin merkkiin. Samaiseen aikaan Kuu on pimeimmillään ja vaihtuu Uudeksi kuuksi. Uranuksen villihevosen energiat yhdistettynä Pluton syväluotaaviin energioihin todella pitävät jännitteet intensiivisinä. Venuksen yhtymä Plutolle neliö Uranukseen sekä Kuunsolmuille tekee tästä ajasta kahta dynaamisemman. Käymme koko tunne skaalan lävitse, mutta arvomaailman ja rakkauden syntymiselle tämä on todella hyvää aikaa, jos... Lue lisää »
15.12.2014
Tällä viikolla aiheena on voima ja vastavoima. Pluton ja Uranuksen toiseksi viimeinen neliö tuo muutospainetta. Synnytystuskat tuntuvat ja voi olla että voimavarat ovat jo tiukoilla. Samaan aikaan Jupiter tekee kolmion Auringolle, mikä puolestaan pistää haluamaan, toivomaan ja toivottavasti myös toimimaan. Kaikessa on vastavoima. Valo, varjo. Musta, valkoinen. Alku, loppu. Kun aloitamme jotain uutta, päästämme jostain vanhasta irti. Tavalla tai toisella. Meidän on valittava... Lue lisää »
08.12.2014
Herätys. Jupiter on kolmiossa Venukseen vielä muutaman päivän ja tänään illasta lähtee astrologisesti perääntymään. Uranuksen kolmio Auringolle pitää moottoritien kuumana ja levottomuus on käsin kosketeltavaa. Levottomuudella on tarkoituksensa. Se herättää meidät ja pistää halumaan enemmän. Haluamme päästä elämään kiinni ja vapaiksi vanhoista kahleista. Ja niin kuin aina, muutos voi lähteä omaan elämään ainoastaan itsestä käsin, on kunnioitettavaa... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com