Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

02.03.2015
Kevät käyntiin ja valo lisääntyy. Ajallisesti tämä tarkoittaa uusiutumista, irtipäästämistä sekä täysin uudenlaisia ratkaisuja. Jok’ikinen sekunti on uusi. Jok’ikinen hetki on mahdollisuus uusiin muutoksiin sekä päätöksiin. Anna luovuudelle tilaa kertoa, mitä kaipaat eniten. Mitä olet valmis muuttamaan. 4.3 Venuksen ja Uranuksen yhtymä on tarkimmillaan. Oinaan merkissä tämä villihevosen aika on todella muutosvoimaa vahvimmillaan... Lue lisää »
23.02.2015
Valo lisääntyy. Samoin halu lähteä liikkeelle. Mielemme herää ja alamme yhtäkkiä huomaamaan että maailma kutsuu meitä. Tässä ajassa on tärkeintä toimia impulssin varassa, hetken mielijohteesta ja nauttien siitä keveydestä, mihin nyt pääsemme kiinni. Toki impulsiivisuudessa on oltava sen verran tarkkana, ettei käytä sitä tuhoavana voimana, vaan uusiutuvana. Yhtälailla aggressioherkkyys voi noista ihmissuhde rintamalla esille ja myös tyytymättömyys, jos ei pääse... Lue lisää »
16.02.2015
Tämän viikon perjantaihin saakka saamme nauttia Marsin sekä Venuksen yhtymästä kalojen herkissä vesissä. Perjantaina nämä siirtyvät oinaan tulimerkkiin ja tämä taivaanrantojen etäinen energia alkaakin syöksemään tulta. Se synnyttää uutta. Aivan kuin etenisimme raskausajasta synnytykseen. Mitä sinä synnytät elämääsi? Mistä päästät irti? Synnytys on siitä lohdullista että se tapahtuu vaikka kuinka hangoittelisimme vastaan. Yhtä lailla kun yö muuttaa... Lue lisää »
09.02.2015
Miltä tuntuu kun pimeys alkaa pikku hiljaa jämään taakse ja uusi aamu koittaa? Merkuriuksen perääntyminen päättyy 11.2 ja asiat, mitkä ovat tänä aikana takunneet, saavatkin tilaa päästä eteenpäin. Ajan laatu kutsuu etenemään, vaikka olo saattaa vielä tuntua keskeneräiseltä tai pelokkaalta. Vanha, vaikkakin jo raskaalta tuntuva, saattaa tuntua turvallisemmalta,  kuin uusi, josta ei ole vielä tietoa. Se on riski. Vaikkakin suurempi riski on yrittää tarrautua... Lue lisää »
01.02.2015
Etsivä löytää, mutta ei välttämättä aina sitä mitä on päättänyt löytää. Siksi etsijän tärkein työkalu on palo etsimiseen, silloinkin kun se tuntuu turhauttavalta, mutta myös kyky katsoa asioita täysin uudelta kannalta ja luottamus siihen että elämä on meitä viisaampi. Usein saamme eriasioita, kun olemme toivoneet, mutta ne voivat olla suurempia aarteita kuin arvaammekaan. Siksi ei kannata pettyä ja heittää avaimia järven pohjaan. Kaikella on syy-yhteytensä ja... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com