Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

29.06.2015
Venuksen ja Jupiterin yhtymä ja kesä. Tätä on odotettu, joten nyt sitten nautiskelemaan varsin onnekkaista ajoista. Tämä tarkimmillaan keskiviikkona 1.7, kun taas täydenkuun teemat ovat vahvimmillaan torstaina. Tämän lisäksi Uranuksen kolmio Venus-Jupiterille, tuo vauhtia ja innovatiivisia ideoita, mutta myös vapautumista ja irtiottoja. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Venus, rakkauden planeettana, vaikuttaa ihmissuhteiden lisäksi myös arvomaailmaan. Vastaako elämä sitä... Lue lisää »
22.06.2015
Sunnuntaina 21.6 oli kesäpäivän seisaus ja Aurinko siirtyi ravun merkkiin. Mars siirtyy kyseiseen ravun merkkiin keskiviikkona 24.6 ja aktivoi eilisen kesäpäivän seisauskartan. Traktori lähtee liikkeelle ja toivottavasti kypsyttää hedelmällisiä asioita juurruttamalla perusteita. Ei tämä aika silti suinkaan liian rauhalliseksi ole käymässä. Venuksen ja Jupiterin yhtymä sekä Jupiterin ja Uranuksen kolmio, tuppaavat laajentamaan, ideoimaan sekä ylipäätään haluamaan... Lue lisää »
15.06.2015
Juhannusviikolla saamme nauttia Jupiterin sekä Uranuksen kolmiosta. Jupiter Hannu Hanhena laajentaa asioita, kun taas Uranus vapauttaa. Ne myös saattavat aiheuttaa varsin vauhdikkaita hetkiä, joten on hyvä katsoa minkälaiselle moottoritielle elämänsä suuntaa. Oikein kohdistettuna tämä tuo valtavasti muutosvoimaa sekä vapautumista, mutta jos tätä ei ota käyttöön, riskinä on levottomuus sekä vauhtisokeus. Näin positiivisen kulman suhteen kannattaa nähdä vaivaa, jotta... Lue lisää »
08.06.2015
Ajan laatu on luoda kauneutta ympärilleen. Venus, Saturnus sekä Vesta muodostavat kultaisen kolmion. Tämä nostaa sydämen sekä arvomaailman kannalta tärkeimmät asiat esille ja pistää puntaroimaan niitä tulevaisuuden sekä kestävyyden kannalta. Marsin sekä Auringon yhtymä on tulta ja toimintaa, joten kannattaa katsoa mihin sen voiman haluaa valjastaa. Parhaimmillaan sillä saa aikaan muutoksia, missä on sydän mukana ja mahdollisuuksia laajeneviin polkuihin, mutta... Lue lisää »
02.06.2015
Tänään tiistaina on täydenkuun kulta-aikaa. Vastapäätä eli oppositiossa ovat perääntyvä Merkurius, Mars sekä Aurinko ja nämä kaikki edellä mainitut, Kuu mukaan lukien, ovat neliössä eli haastekulmassa unenomaiseen Neptunukseen. Mitä tämä tarkoittaa ajassa? Tunteiden voima sekä voimattomuus aaltoilevat ja aiheuttavat välillä haaveiden ja unelmien syntymistä, mutta aallonpohjassa eristäytymistä, melankoliaa ja saamattomuutta. Muutos lähtee liikkeelle, kun vain... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com