Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 2 3 ... 79 Seuraava »
03.07.2020
Sunnuntaina 5.7.2020 klo 7:44 on Täysikuu kauriin maamerkissä sekä Kuunpimennys. Aurinko on ravun vesimerkissä. Taivaallisen pariskunnan oppositiossa on mukana Auringon kyljessä oleva Vesta. Tämä liekki vahvistaa sydämen paloa ja tahtotilaa. Kuulla on vastassa `kova kaksikko`. Auringon ja Vestan vieressä, vaikkakin hieman etäämmällä, on perääntyvä Merkurius. Tiedonvälittäjällä on tekemistä, kun yrittää löytää sopivan yhteyden viikonlopun Täydenkuun energioihin. Ravun... Lue lisää »
26.06.2020
Venuksen perääntyvä vaihe päättyi torstaina 25.6. Olemme tältä osin palaamassa kuosiin, vaikkakin `vetovastuu` siirtyi Neptunukselle. Neptunuksen perääntyvä vaihe alkoi tiistaina 23.6. Venus on kaksosten ilmamerkissä. Venuksen energiat ovat myötätuulessa ympäröivien tekijöiden positiivisten tukikulmien myötä. Perhonen on päässyt lasipurkista vapauteen. Hetkellisistä keveyden ja onnen tunteista kannattaa ottaa koppi, sillä ne lataavat jaksamistamme enemmän kuin... Lue lisää »
20.06.2020
Sunnuntaina 21.6. klo 00:43 Aurinko siirtyy ravun merkkiin. On kesäpäivänseisauksen aika. Aamulla klo 8:43 on Uusikuu ja Auringonpimennys.  Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä ja mukana on Kuunnoususolmu kaksosten merkissä. Kun Kuu on ravussa ollessa omassa merkissään, aika on normaalia tunteikkaampaa.  Sisäiset vuorovedet voivat heitellä, joten on hyvä laskea hartiat ja katsoa merta majakan ikkunoista hieman etäämmältä.  Vestan liekki valaisee tätä vetistä aikaa... Lue lisää »
13.06.2020
`Olen eksyksissä, mutta ennätysajassa.`- Lentäjä jossakin Valtameren yllä Mars ja Neptunus ovat yhtymässä kalojen vesimerkissä ja neliössä Aurinkoon kaksosten ilmamerkissä. Mars ja Aurinko ovat luonteeltaan maskuliinisia eli sisäiset toimintasankarimme käyvät tahtojen taistelua. Neptunus on kalojen hallitseva planeetta joten eteeriset ja maailmankaikkeudelliset tunnelmat ovat yhtä konkreettisia kuin aamusumu. Kun Kuunnoususolmu, Aurinko sekä perääntyvä Venus ovat kaksosten... Lue lisää »
07.06.2020
Perjantaina 5.6. klo 22:12 on Täysikuu jousimiehen tulimerkissä. Täysikuu laukaisee raketin tavoin kesän alkaneeksi. Osittainen Kuunpimennys hämmentää ilotulituksen värikirjoa. Auringon ja Kuun oppositio on vastakkainasettelua. Kun mukaan ottaa näiden puolivälissä olevan Marsin, tästä muodostuu T-risti kuvio. Aurinko ja Kuu ovat taivaanvalot. Tämä taivaallinen pariskunta etsii tasapainoa Auringon ollessa kaksosten ilmamerkissä ja Kuun jousimiehen tulimerkissä. Levottomuutta... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 79 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com