17.01.2020
`Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme`. —Albert Einstein Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20215/loytoretkeilija-loytaa Kaunista viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen, Kaksi maailmaa Lue lisää »
17.01.2020
`On itä ja länsi ja välissä rautaesirippu, siinä kaikki. Sama asetelma on meissä kaikissa. Tietoinen ja tiedoton, niiden välissä rautaesirippu. Sanat ovat tyhjiä, jos niiden takana ei ole tekoja. Olen korostanut yksilöllisyyttä yksinkertaisesti siksi että jos yksilö ei tee jotain, niin kukaan ei tee sitä. Ellen minä tee sitä, ei kukaan muukaan tee. Jos jotain on saatava aikaan, se voi tapahtua vain yksilön avulla, ei joukon. Jos teitä on monta, mietitte aina naapuriin katsoen... Lue lisää »
04.01.2020
`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.’-Jan Blomstedt Kaunista alkanutta vuotta kaikille oheisen blogitekstin myötä; https://www.astro.fi/blog/20195/mihin-aika-menee-mita-se-on Ohessa linkit ihanan valontuojan Katri Syvärisen haastatteluun; https://open.spotify.com/episode/4kQ4NVz8Kjn0OQ0yNqxBfR?si=SSokknUXQGeISlODiIrgpA https://soundcloud.com/taikaelamaa/ep60-ota-lahjasi-kayttoon-tahtikartta-kertoo-mika-sinussa-on-erityisen-ihmeellista sekä... Lue lisää »
04.01.2020
`Hän kulki ja tunsi mielensä yhä kevyemmäksi. Lopulta hän melkein riemastui, vihelteli ja potki jääkalikkaa edellään pitkin rantaa. Ja sitten alkoi leijailla lunta. Se oli ensimmäinen lumisade uudenvuoden jälkeen, ja Muumipeikko oli hyvin hämmästynyt. Hiutale toisensa jälkeen laskeutui hänen lämpimälle kuonolleen ja suli. Hän pyydysti niitä käpäläänsä ihaillakseen niitä hetken, hän katseli ylöspäin ja näki niiden leijuvan kasvoja kohti. Niitä tuli yhä enemmän ja... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com