« Edellinen 1 2 3 Seuraava »
28.12.2015
"Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi." Tuu-tikki Muutos itsessään on pysyvä voima. Välillä se ahdistaa ja aiheuttaa vahvoja pelkoja, kun taas välillä olemme kykenevämpiä ottamaan sen vastaan. Se ei välttämättä estä pelkojen nousemista pintaan, mutta kyky toivoa sekä kyseenalaistaa olevia tilanteita ja asioita on toisenlainen... Lue lisää »
06.12.2015
”Jos ihmisellä on koti, se on kai siellä missä hän ymmärtää ympäristönsä.” -Eeva-Liisa Manner Koti on meissä kaikissa itsessämme. Jokainen meistä heijastaa itseään suhteessa toisiin ihmisiin ja ympäristöön. Toisten seurassa kykenemme avautumaan ja syventämään ymmärrystämme, kun taas toisten seurassa saatamme olla varautuneita ja valmiustilassa mahdollista uhkaa ajatellen. Joissain tilanteissa kyse on alitajuisesta ja vaistonvaraisesta... Lue lisää »
29.11.2015
Väsymykset ja liialliset tiiliskivet hartioilla tuntuvat elettävällä viikolla varsin vahvasti. Ja saavat toki tuntuakin. Silloin kun käännymme sisäänpäin rakentavalla tavalla, voimme löytää itsestämme semmoista sisäistä viisautta, mikä voisi jäädä helposti `neljän ruuhkan jalkoihin`. Ajallisesti viikkoa voisi kuvastaa Tarot korttien Erakko. Viisasta, vuorimaista kestävyyttä, mihin yhdistyy lyhdyssä oleva valo. Aivan kuin majakka yössä, se näyttää suuntaa mitä... Lue lisää »
16.11.2015
Viimeaikaiset uutiset kertovat paljon tämän hetkisestä ajan tunnelmasta. Aika on arvaamatonta, aggressiivista ja pelottavaa. Samaan aikaan ajan parantava voima ja yhteisöllinen me henki vahvistuvat. Ääripäät vaikuttavat ja herättävät toisiaan, minkä vuoksi käymme aikamoisia tunneskaaloja läpi. Se kaikki mikä tapahtuu suuressa kollektiivisessa maailmassa, tapahtuu myös meissä ja yksilötasolla. Siksi se muutos, mitä teemme itsessämme, teemme myös toistemme eteen. Emme... Lue lisää »
09.11.2015
Älkäämme tyytykö vain odottamaan mitä tapahtuu, vaan antakaamme itsellemme päättäväisyys saada oikeat asiat tapahtumaan. -Peter Marshall Yllä oleva miete liittyy vahvasti elettävään aikaan. Mars toiminnan sekä Venus rakkauden ja arvomaailman planeettoina ovat elämäntehtävän pisteessä eli Kuunyläsolmulla. Tämä herättää toiveet ja unelmat pintaan. Yhtä aikaa muistiin voi nousta `menetettyjä mahdollisuuksia`, epäonnistumisia sekä kipupisteitä... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com