Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 2 3 ... 65 Seuraava »
07.05.2021
Sunnuntaina 9.5. Venus siirtyy kaksosten merkkiin, jossa Kuunnoususolmu sekä Merkurius jo odottelevat sitä. Nopeassa ja uusiutuvassa merkissä Venus on kuin kuorestaan heräävä perhonen.  Tiistaina 11.5. klo 21:59 on Uusikuu härän merkissä. Uudenkuun kartalla Aurinko ja Kuu ovat 21 sekä Lilith 22 astetta härässä. Nouseva merkki on 22 astetta skorpionia, joten Auringon, Kuun ja Lilithin kompakti paketti osuu laskevalle merkille eli DC:lle. Ihmissuhteet sekä omat toiveet ja... Lue lisää »
30.04.2021
Auringon ja Uranuksen konjunktio avaa viikonlopun ja vapun ovet sepposen selälleen. Myös Merkurius, Venus sekä Lilith muodostavat oman kokonaisuuden. Kaikki edellä mainitut ovat härän maamerkissä. Tiistaina olleen Täydenkuun jälkitunnelmat tuntuvat vielä viikonlopun ajan Elämä on puhdas liekki, ja me elämme sisässämme olevan näkymättömän auringon mukaan.  - Sir Thomas Browne Saturnuksen neliö Auringolle ja Uranukselle, tarkistaa rakenteet suurennuslasilla... Lue lisää »
23.04.2021
Vesissä toinen silmä, toinen kirkas. - William Shakespeare Perjantaina 23.4. Mars siirtyy kaksosten merkistä ravun merkkiin. 19.4. Aurinko ja Merkurius siirtyivät oinaan merkistä härän merkkiin, jossa on myös Venus. Olemme siirtyneet tulimerkistä maamerkkiin ja ilmamerkistä vesimerkkiin. Aurinko ja Mars ovat luonteeltaan maskuliinisia. Niiden välinen sekstiili on positiivinen aspekti, joka lujittaa ja vahvistaa tahtotilaa. Uranuksen, Venuksen, Merkuriuksen ja Auringon... Lue lisää »
17.04.2021
Keskiviikkona 14.4. Venus siirtyi härän merkkiin. Maanantaina 19.4. Aurinko ja Merkurius siirtyvät samaiseen merkkiin. Ennen sitä ne ovat oinaan alkukantaisessa tulimerkissä. Pluton neliö Auringolle ja Merkuriukselle on intensiivinen ja tiukka haastekulma. Sitä vastoin Auringon ja Merkuriuksen sekstiili kaksosten merkissä olevaan Marsiin keventää uusiutumista tuellaan. Myös Jupiterin sekstiili Auringolle sekä Merkuriukselle, että kolmio Marsille tukee meneillään olevaa... Lue lisää »
13.04.2021
Perjantaina 5.6. klo 22:12 on Täysikuu jousimiehen tulimerkissä. Täysikuu laukaisee raketin tavoin kesän alkaneeksi. Osittainen Kuunpimennys hämmentää ilotulituksen värikirjoa. Auringon ja Kuun oppositio on vastakkainasettelua. Kun mukaan ottaa näiden puolivälissä olevan Marsin, tästä muodostuu T-risti kuvio. Aurinko ja Kuu ovat taivaanvalot. Tämä taivaallinen pariskunta etsii tasapainoa Auringon ollessa kaksosten ilmamerkissä ja Kuun jousimiehen tulimerkissä. Levottomuutta... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 65 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com