16.10.2020
…niin vähäkin työ riittää maailman luomiseen. -Juice Leskinen, Musta aurinko nousee  Perjantaina 16.10. klo 22:31 on Uusikuu vaa`an ilmamerkissä. Aurinkoa ja Kuuta vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Mars oinaan tulimerkissä. Tulen ja ilman yhteisvaikutus on herkästi leimahtavaa. Uudenkuun aika avaa uudenlaiset aikaikkunat.  Uusikuu sekä Mars ovat neliössä Jupiteriin, Plutoon sekä Saturnukseen. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Jupiter, Pluto sekä... Lue lisää »
10.10.2020
Aurinko on vaa`an ilmamerkissä. Auringon kolmio Kuunnoususolmulle kaksosten ilmamerkissä sekä sekstiili Kuunlaskusolmulle jousimiehen tulimerkissä valaisee solmujen välisen sillan loistoonsa.  Tämä valo on vielä sarastavaa, mutta se vahvistuu koko aika ensiviikkoa kohden mentäessä. Sisäiseen valopolkuun kannattaa keskittää pääomaa. Muuten Aurinko on aikamoisen paineen alla. Perääntyvä Mars on oinaan tulimerkissä ja oppositiossa Aurinkoon. Maskuliiniset energiat ottavat... Lue lisää »
02.10.2020
Tänään perjantaina 2.10. Venus siirtyy leijonan tulimerkistä neitsyen maamerkkiin. Merkurius ja Juno ovat skorpionin vesimerkissä ja kulkevat harmonisesti Venuksen kanssa sekstiili kuvion muodossa. Venus saa tukensa myös Lilithiltä. Lilith tukee Venuksen voimaa ja neitsyt merkin analyyttistä sekä tarkkaavaista puolta. Junon kautta voimme tarkistaa tärkeimpien ihmissuhteiden tilanteita. Nämä ovat hyvä kokonaisuus, mitä kannattaa käyttää tietoisesti mielen ja tunteiden... Lue lisää »
25.09.2020
Tiistaina 22.9. oli Syyspäivän tasaus eli Aurinko siirtyi vaa`an merkkiin. Olemme vakaasti syksyn muutos hautomossa. Auringon ja Cereksen tarkka kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma tuo aikaan hoivaan ja terveyteen sekä jaksamiseen liittyvät teemat mukaan. Ceres on perääntyvässä vaiheessa ja siirtyy sunnuntaina kalojen merkistä vesimiehen merkkiin.  Juno on skorpionin merkin alussa. Junon ja Cereksen tarkka kolmio tuo aikaan oman vahvan tukensa. Sunnuntaina 27.9. Merkurius... Lue lisää »
19.09.2020
Torstaina 17.9. oli klo 14:00 oli Uusikuu neitsyen maamerkissä. Perääntyvät Saturnus sekä Pluto tuovat kolmion muodossa vahvistavan tukensa Uudenkuun uusiutuvaan energiaan. Sitä tarvitaan sillä perääntyvä Mars ja Lilith ovat oinaan tulimerkissä ja haastekulman kautta ne tuovat Uudenkuun tunnelmaan kireyttä.   Kun vielä Saturnus sekä Pluto lisäävät omat painolastinsa Marsin ja Lilithin kylkeen sekä niitä vastapäätä olevaan Junoon, aika saattaa tuntua raskaalta. Juno... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com