20.11.2020
Keskeneräinen on täynnä mahdollisuuksia  Lauantaina 21.11. Venus siirtyy skorpionin vaistonvaraiseen ja intensiiviseen vesimerkkiin sekä Aurinko siirtyy jousimiehen optimistiseen tulimerkkiin. Venus on oppositiossa härän maamerkissä olevaan Lilithiin. Venuksen ja Pluton, Pallaksen sekä Jupiterin neliö alkaa hellittämään, mutta Saturnuksen neliö tuntuu vielä. Venuksen sekä Cereksen kolmio tukee syväluotaavaa uudistusta. Ceres on luonteeltaan ravitseva sekä hoivaava. Se... Lue lisää »
15.11.2020
Torstaina 12.11. on Jupiterin ja Pluton tarkka yhtymä. Mytologisesti tätä voisi verrata aikamoiseen perhe illalliseen. Jupiter sekä Pluto olivat veljeksiä. Siinä missä Jupiter oli jumalten jumaluus, Pluto symboloi taas maanalaista kuoleman jumalaa. Heidän isänsä oli Saturnus, kun taas Pallas oli Jupiterin tytär ja strateginen taistelu sankari. Nämä kaikki edellä mainitut tekijät, ovat olleet koko tämän vuoden tiiviissä rykelmässä. 12.11. on Jupiterin ja Pluton kolmas yhtymä... Lue lisää »
06.11.2020
Viikonloppuna Aurinko ja Juno ovat yhtymässä skorpionin vesimerkissä. Ne ovat kolmiossa perääntyvään Neptunukseen. Ajanlaatu muuntuu tätä kautta pikkuhiljaa pehmeämmäksi. Sitä tarvitaan, sillä Auringon ja perääntyvän Marsin välinen kvinkunssi pitää meissä puolustusmekanismit edelleen aktiivisina. Marsin perääntyvä vaihe tulee päättymän vasta perjantaina 13.11. Mars on parhaillaan oinaan tulimerkissä ja pyrkii vetämään itsensä irti näistä... Lue lisää »
30.10.2020
Lauantaina 31.10. klo 16:49 on Täysikuu härän maamerkissä. Täydenkuun kyljessä on perääntyvä Uranus ja hieman etäämmällä Lilith. Oppositiossa olevan Auringon vieressä skorpionin vesimerkissä on Juno. Ihmissuhteiden, turvan sekä hallitsemattomien tunteiden kirjo on normaalia vahvempana tapetilla. Perääntyvän Khironin kvinkunssi Auringolle voi nostaa kipureaktiot pintaan. Khiron oli mytologisesti parantaja, tietäjä ja opettaja. Hän oli kentauri, mutta hyvin erilainen kuin... Lue lisää »
27.10.2020
Perjantaina 23.10. Aurinko siirtyy vaa`an ilmamerkistä skorpionin vesimerkkiin. Keskiviikkona Lilith siirtyi härän merkkiin ja torstaina Vesta neitsyen merkkiin. Tulienergia muuntui maaksi. Vesta sekä Ceres tukevat Auringon alkavaa transformaatiota. Se tulee tarpeeseen sillä Auringon ja Lilithin oppositio nostaa pinnan alla olevat tunteet ja energiat näkyviin.    `Jotkut kirjaimet alkavat näkyä, kun valoa ei enää ole. `-Virpi Alanen   Perääntyvä Mars on... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com