09.02.2020
`Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikku hiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen. Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi.`-I. Ching Blogiteksti löytyy oheisen linkin kautta;... Lue lisää »
09.02.2020
`Pysyäkseen elossa on oltava halu pysyä elossa, eikä ruveta heti samanlaiseksi kuin muut, elottomaksi`. –Jörn Donner Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20229/elammeko-unessa Kaunista viikonloppua kaikille! Mari Nieminen, Iltajuhla Lue lisää »
25.01.2020
Joka kysymystä voi katsella kahdelta puolelta.`-Pythagoras Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20221/neljan-tuulen-risteys Kaunista Uudenkuun aikaa! Emmi Vuorinen, Heittäytyminen Lue lisää »
17.01.2020
`Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme`. —Albert Einstein Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20215/loytoretkeilija-loytaa Kaunista viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen, Kaksi maailmaa Lue lisää »
17.01.2020
`On itä ja länsi ja välissä rautaesirippu, siinä kaikki. Sama asetelma on meissä kaikissa. Tietoinen ja tiedoton, niiden välissä rautaesirippu. Sanat ovat tyhjiä, jos niiden takana ei ole tekoja. Olen korostanut yksilöllisyyttä yksinkertaisesti siksi että jos yksilö ei tee jotain, niin kukaan ei tee sitä. Ellen minä tee sitä, ei kukaan muukaan tee. Jos jotain on saatava aikaan, se voi tapahtua vain yksilön avulla, ei joukon. Jos teitä on monta, mietitte aina naapuriin katsoen... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com