16.08.2015
Mikä on sinun lähtökohtasi? Millaiselle perustalle rakennat? Jos `talosi` on sortunut, se ei tarkoita ettet voisi rakentaa uutta ja eheämpää. On hyvä tarkistaa millaiselle perustalle lähdet rakentamaan. Siitä ammennat voimaa kasvattaa omanlaisen majakan. Kodin, mikä on sinun näköisesi ja missä on sinun voimavarasi. Ajankuvasta kohta hieman lisää, mutta sitä ennen selvennän hieman tekstinalun symboliikkaa tarkemmin. Meillä on kaikilla alitajunta, missä on monta kerrosta... Lue lisää »
02.08.2015
Vaikka aika itsessään on unenomainen ja unelmoiva, siihen ei kannata jäädä paikoilleen. Aika sisältää rakennusaineet tulevaisuudelle ja siihen että siitä saisi omannäköisen sekä omia arvomaailmoja vastaavan. Nyt kaikki mahdolliset apaattistenkin tunteiden kannattaa antaa nousta pintaan, koska tätä kautta saat selville, mikä aiheuttaa ahdistusta. Minkä muuttamiseen kannattaa keskittyä. Aika on hyvä myös onnellisten muistojen muistelemiseen. Oikein antautua kaikkien... Lue lisää »
27.07.2015
31.7 perjantaina saamme taas nauttia täydenkuun tunnelmista. Kun aikaan vielä liittää Venuksen kautta arvomaailman, rakkauden sekä elämästä nauttimisen teemat, niin olemme saaneet ajasta kiinni. Tunteet nousevat pintaan alitajunnasta ennen kuin tietoinen mielemme ehtii edes huomata sitä. Tämä on yhtä aikaa sekä hyvä että haaste. Hyväksi sen tekee se että emme voi piilottaa itseltämme tunteita tai asioita, mitkä pyrkivät esiin. Niiden tarkoitus on ohjata meitä oikeaan... Lue lisää »
20.07.2015
Tuntuuko sinusta että samat teemat toistuvat elämässäsi? Tai että törmäät aina samoihin ongelmiin? Onneksi tämä kasvattaa tahdonvoimaa tehdä asioille jotain. Me voimme uusiutua useamman kerran elämämme aikana ja nyt olisi hyvä aika sille. Astrologisesti Marsin, Merkuriuksen sekä Auringon neliöt Uranukselle nostavat sähkön ilmaan. Voit kokea oivalluksia, vapautumista, mutta myös tunteita että jokin vanha lähtee avautumaan. Kuin hakisit menneisyydestä avaimet ja... Lue lisää »
06.07.2015
Tiedätkö kuinka paljon sinussa on piileviä voimia? Nyt jos koska on aika ottaa niistä selvää. Carpe diem. Tartu hetkeen. Venuksen sekä Uranuksen kolmio pistää meihin vapaudenkaipuisuutta sekä kyseenalaistaa arvomaailmaamme uudella tavalla. Olenko todella elämässä elämää mitä haluan? Jos voisin muuttaa elämässäni olevia asioita, mitä muuttaisin? Mitä haluan? Onko tämä minua? Moni menettää uskon muutokseen, koska iän karttuessa myös pettymykset lisääntyvät... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com