« Edellinen 1 ... 3 4 5 Seuraava »
16.02.2015
Tämän viikon perjantaihin saakka saamme nauttia Marsin sekä Venuksen yhtymästä kalojen herkissä vesissä. Perjantaina nämä siirtyvät oinaan tulimerkkiin ja tämä taivaanrantojen etäinen energia alkaakin syöksemään tulta. Se synnyttää uutta. Aivan kuin etenisimme raskausajasta synnytykseen. Mitä sinä synnytät elämääsi? Mistä päästät irti? Synnytys on siitä lohdullista että se tapahtuu vaikka kuinka hangoittelisimme vastaan. Yhtä lailla kun yö muuttaa... Lue lisää »
09.02.2015
Miltä tuntuu kun pimeys alkaa pikku hiljaa jämään taakse ja uusi aamu koittaa? Merkuriuksen perääntyminen päättyy 11.2 ja asiat, mitkä ovat tänä aikana takunneet, saavatkin tilaa päästä eteenpäin. Ajan laatu kutsuu etenemään, vaikka olo saattaa vielä tuntua keskeneräiseltä tai pelokkaalta. Vanha, vaikkakin jo raskaalta tuntuva, saattaa tuntua turvallisemmalta,  kuin uusi, josta ei ole vielä tietoa. Se on riski. Vaikkakin suurempi riski on yrittää tarrautua... Lue lisää »
12.01.2015
Alitajunnassamme on enemmän tietoa kuin osaamme koskaan kuvitellakaan. Tämän viikon päivityksen yksi tarkoitus on kirjoittaa alitajuntaan liittyvistä asioista ja tekniikasta kuinka päästä siihen kiinni. Tätä ennen hieman ajasta. Niin kuin jokainen on varmasti huomannut aikaan liittyy vahvasti räjähdys herkkyyttä ja tunteet nousevat pintaan. Toisilla tunteet ovat täyttä vihaa tai aggressiota, mutta toisilla se on surua, pelkoa ja halua auttaa tai muuttaa maailmaa paremmaksi... Lue lisää »
05.01.2015
Tänä maanantaiaamuna on täysikuu ollut tarkimmillaan. Muutenkin alkaneen vuoden ja viikon pommin varma herätys aiheuttaa monenlaisia tunteita. Tässä on mahdollisuus päästä omiin varjoihinsa kiinni. Meneillään oleva Auringon yhtymä Plutolle sekä Vestalle, neliö Uranukselle sekä kuunsolmuille pitää huolen siitä että emme voi sivuuttaa sitä mitä meidän psyykemme syvyyksissä piilee. Tätä ei tule pelätä. Ajan tarkoitus ei ole vaikeuttaa meidän elämäämme, vaan... Lue lisää »
« Edellinen 1 ... 3 4 5 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com