« Edellinen 1 2 3 ... 11 Seuraava »
28.12.2015
"Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi." Tuu-tikki Muutos itsessään on pysyvä voima. Välillä se ahdistaa ja aiheuttaa vahvoja pelkoja, kun taas välillä olemme kykenevämpiä ottamaan sen vastaan. Se ei välttämättä estä pelkojen nousemista pintaan, mutta kyky toivoa sekä kyseenalaistaa olevia tilanteita ja asioita on toisenlainen... Lue lisää »
20.12.2015
Tulevaan viikkoon mahtuu paljon tapahtumaa. Tiistaina saamme nauttia talvipäivän seisauksesta, torstaina jouluaatosta sekä joulupäivänä täydestä kuusta, mikä vaikuttaa myös tapaninpäivän tunnelmiin. Venuksen ja Khironin eheyttävä kulma nostaa tunteet pintaan ja saattaa tuoda nostalgisia muistoja mieleen. Auringon neliöt kumpaankin Kuunsolmuun samoin kuin Jupiter Kuunyläsolmulla vaikuttavat vahvasti joidenkin asioiden irtipäästämiseen sekä haluun mennä kohti uusia... Lue lisää »
14.12.2015
Tämän viikon astrologiseen ajan kuvaan liittyy monenlaisia teemoja. Paineisuudesta alkaa pikkuhiljaa hioutumaan timantteja. Ensimmäisenä nostan esille Auringon  tarkan neliön Jupiterille sekä väljemmän Khironille, niiden muodostaen T-ristin. Kuunyläsolmu on yhtymässä Jupiteriin. Suomenkielellä tämä tarkoittaa että paineisuus on alkanut avaamaan uusia polkuja. Se ei ole enää pelkästään ahdistavaa tunnetta, vaan samanaikaisesti herää vahva halu muuttaa asioita ja... Lue lisää »
06.12.2015
”Jos ihmisellä on koti, se on kai siellä missä hän ymmärtää ympäristönsä.” -Eeva-Liisa Manner Koti on meissä kaikissa itsessämme. Jokainen meistä heijastaa itseään suhteessa toisiin ihmisiin ja ympäristöön. Toisten seurassa kykenemme avautumaan ja syventämään ymmärrystämme, kun taas toisten seurassa saatamme olla varautuneita ja valmiustilassa mahdollista uhkaa ajatellen. Joissain tilanteissa kyse on alitajuisesta ja vaistonvaraisesta... Lue lisää »
29.11.2015
Väsymykset ja liialliset tiiliskivet hartioilla tuntuvat elettävällä viikolla varsin vahvasti. Ja saavat toki tuntuakin. Silloin kun käännymme sisäänpäin rakentavalla tavalla, voimme löytää itsestämme semmoista sisäistä viisautta, mikä voisi jäädä helposti `neljän ruuhkan jalkoihin`. Ajallisesti viikkoa voisi kuvastaa Tarot korttien Erakko. Viisasta, vuorimaista kestävyyttä, mihin yhdistyy lyhdyssä oleva valo. Aivan kuin majakka yössä, se näyttää suuntaa mitä... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 11 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com