Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 2 3 ... 76 Seuraava »
16.01.2021
Olemme keskiviikon Uudenkuun jälkeisissä tunnelmissa. Tämä ei ole ollut mitään keveää uusiutumista, vaan pikemminkin syväluotaavaa sukellusta. Pluton yhtymä Uudenkuun kauris energioille on alkulataus tälle vuodelle. Marsin ja Uranuksen yhtymä härän merkissä tuo mukanaan levottomuutta. Uranuksen toisella puolella on Lilith, mikä lisää aikaan feminiinistä kapinamieltä. Uranuksen perääntyvä vaihe on takana. Nyt se on kuin eläintarhasta vapautunut villieläin, joka juoksee... Lue lisää »
08.01.2021
Perjantaina 8.1. Merkurius siirtyy kauriin merkistä vesimiehen merkkiin. Merkkivaihto on luonteeltaan suuri, mutta Merkurius siirtyy Saturnuksen sekä Jupiterin kylkeen, jolloin Saturnuksen ja kauriin energiat tuntuvat edelleen. Merkuriuksen, Saturnuksen sekä Jupiterin neliö Marsin sekä Uranuksen väljälle yhtymälle saattaa olla arvaamaton. Mars on siirtynyt härän merkkiin. Uranuksen perääntyvä vaihe päättyy 14.1. mutta se on edelleen luonteelleen epätyypillisen kitkan alaisena... Lue lisää »
26.12.2020
Maanantaina olleen talvipäivänseisauksen kartta jää elämään tavalla, jos toisella seuraavan kolmen kuukauden ajan. Olemme selättäneet pitkän raskaan ajanjakson ja talvipäivänseisauksen myötä ajan laadussa on uudenlaiset sävelet. Tämä ei ole salamannopea muutos, vaan pikemminkin siirtymä vaihe tai laskeutuminen uudenlaisiin tunnelmiin. Talvipäivänseisauksen yksi tarkoitus on palauttaa yhteys luonnon kiertokulkuun sekä omiin vaistoihin.  Jokaisen elämän on taivalta... Lue lisää »
18.12.2020
Maanantaina 21.12. klo 12:02 on Talvipäivänseisaus. Aurinko siirtyy Merkuriuksen viereen kauriin merkkiin. Tuolloin sekä Saturnus että Jupiter ovat siirtyneet Pallaksen kylkeen vesimiehen merkkiin.  Perääntyvä Uranus ja Lilith ovat yhtymässä härän merkissä. Niiden neliö Pallakselle, mutta väljästi myös Jupiterille sekä Saturnukselle lataa aivosähköt uusille taajuuksille.   Ajassa on mielenkiintoinen vire. Talvipäivänseisauksen kartalla on Neptunuksen ja Kuun... Lue lisää »
11.12.2020
Maanantaina 14.12. klo 18:16 on Uusikuu ja Auringonpimennys jousimiehen tulimerkissä. Sitä ennen Kuu aktivoi rakkauteen ja arvomaailmaan liittyvät teemat henkiin. Viikonlopun aikana se ohittaa skorpionin merkeissä olevat Venuksen sekä Junon ja Jousimiehen merkissä olevat Kuunlaskusolmun sekä Merkuriuksen. Maanantaina ympyrä sulkeutuu ja uudet ovet avautuvat.  Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä. Kaksosten hallitseva planeetta on Merkurius. Kuunlaskusolmu on jousimiehen... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 76 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com