Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 2 3 ... 49 Seuraava »
22.04.2018
`Jos käyttää tuntosarvia, ei tarvitse sarvia.` -Maija Paavilainen Defenssi eli mielemme puolustusmekanismi saattaa johtaa meitä harhaan. Defenssin avulla säädämme mielentilojamme sekä käyttäytymistämme, jotta voimme ylläpitää psyykkistä tasapainoamme. Tämä on usein tiedostamatonta. Nyt kun etenemme tässä tekstissä, on hyvä muistaa että osoittavan sormen ei ole tarkoitus olla syyttävä sormi. Sen tarkoitus ei ole etsiä vikoja, vaan laajentaa ymmärrystä. Meillä... Lue lisää »
22.04.2018
Uusin blogiteksti astron sivuille, löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19585/jaksaa-jaksaa-vai-jaksaako?utm_source=email&utm_medium=blog-19585-jaksaa-jaksaa-vai-jaksaako&utm_content=blog_button Onnellista viikonloppua kaikille! Elsa-leijona, Tiina Poutanen Lue lisää »
15.04.2018
`Intohimot ovat portteja sieluun.` - Baltasar Gracian Mitä intohimo on? Entä rakkaus? Mielipiteitä ja kokemuksia on paljon, mutta mitä nämä asiat merkitsevät sinulle itsellesi? Mikä saa sinun Sielusi laulamaan? Toiset kokevat rakkautta tulisesti, näkyvästi ja tuntuvasti, kun taas toisille se on sisäisempi `luostarimainen` pyhä kokemus. Variaatioita on varmasti yhtä monta kuin kokemuksiakin. Sama ihminen kokee rakkautta ja intohimoa eri tilanteissa eri tavoin. Juuri nyt kun... Lue lisää »
15.04.2018
Viikonlopun blogiteksti Astron sivuille löytyy osoitteesta;https://www.astro.fi/blog/19581/rakkautta-toisellakin-silmayksella?utm_source=email&utm_medium=blog-19581-rakkautta-toisellakin-silmayksella&utm_content=blog_button Hyvää viikonloppua kaikille! Kalansielu, Johanna Vilén Lue lisää »
02.04.2018
`Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo: "sinä et osaa maalata", jatka kaikin mokomin maalaamista - ja pian se ääni vaikenee.` -Vincent Van Gogh Ero periksi antamisen ja periksi antamattomuuden välillä on hiuksen hieno. Jokainen meistä kokee heikkoja hetkiä oman osaamisen, toiveiden ja toteuttamisen kanssa. Mitä menestyneempi ihminen on, sitä enemmän hän on joutunut kamppailemaan omien heikkouksiensa kanssa. Tämä pätee yhtä lailla urheilijoiden, luovien alojen kuin... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 49 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com