Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 2 3 ... 81 Seuraava »
19.09.2020
Torstaina 17.9. oli klo 14:00 oli Uusikuu neitsyen maamerkissä. Perääntyvät Saturnus sekä Pluto tuovat kolmion muodossa vahvistavan tukensa Uudenkuun uusiutuvaan energiaan. Sitä tarvitaan sillä perääntyvä Mars ja Lilith ovat oinaan tulimerkissä ja haastekulman kautta ne tuovat Uudenkuun tunnelmaan kireyttä.   Kun vielä Saturnus sekä Pluto lisäävät omat painolastinsa Marsin ja Lilithin kylkeen sekä niitä vastapäätä olevaan Junoon, aika saattaa tuntua raskaalta. Juno... Lue lisää »
14.09.2020
Mars on aloittanut perääntyvän vaiheensa. Oinaan tulimerkissä Marsin vieressä on myös Lilith, mikä symboloi hallitsemattomia tunne reaktioita. Näitä vastapäätä eli oppositiossa on Juno, joka edustaa feminiinistä voimaa, mikä tekee kaikkensa rakkauden eteen. Mars ja Lilith ovat positiivisissa kulmissa Kuunsolmuihin nähden eli parhaimmillaan ne etsivät kokonaisuuden kannalta parhaita ratkaisuja. Kiivaus ja kiihkeys voivat saada silti toimimaan liian nopeasti tai impulssien varassa... Lue lisää »
04.09.2020
Täydenkuun jälkimainingeissa kellutaan, vaikkakin jo hieman erilaisissa tunnelmissa. Täysikuu oli kalojen merkissä, mutta on jo siirtynyt oinaan puolelle. Viikonlopun aikana se ohittaa perääntyvän Khironin, Lilithin sekä varjoalueella olevan Marsin. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä se kurvaa vielä perääntyvän Uranuksen ohi.  Vaikka väsymys voi tuntua edelleen, aivan kuin puudutuspiikki hammaslääkärin jälkeen, ilmassa on silti heräävä tuulahdus. Kuu aktivoi... Lue lisää »
28.08.2020
Auringon ja perääntyvän Uranuksen kolmio tiivistyy ja on tarkimmillaan keskiviikkona 2.9. Silloin on klo 8:22 Täysikuu kalojen herkässä vesimerkissä. Myös Täysikuu ja Uranus ovat positiivisessa aspektissa eli sekstiilissä.  Täysikuu on erittäin tärkeä etappi monella tavalla. Viikonloppuna on hyvä valmistautua ja antautua Täydenkuun herkille energioille. Täydenkuun kartalla Kuunnoususolmu osuu korkeimpaan keskipäivän pisteeseen ja Kuunlaskusolmu syvimpään keskiyön... Lue lisää »
21.08.2020
Keskiviikkona 19.8. klo 5:42 oli Uusikuu leijonan tulimerkissä. Auringon, Kuun ja Merkuriuksen yhteispaketti pitää sisällään lämpöä ja ladattavaa energiaa. Uudenkuun kartalla ne ovat askendentilla onnenpisteen kanssa. Mars ja Lilith ovat oinaan tulimerkissä ja kolmiossa edellä mainittuun kolmikkoon.  Tulet lisäävät toistensa potentiaalia, mutta Saturnuksen kvinkunssit Uudenkuun kolmikolle toimivat toisin. Sen jarruttava ja kurinalainen ote pitää tiukasti kiinni. Saturnus... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 81 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com