Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 2 3 ... 55 Seuraava »
14.10.2018
`Tunteita voisi verrata tuleen. Ilman tulen tietoista käyttöä nykyajan yhteiskunta olisi mahdoton, ja jokainen tietää mitä tapahtuu jos tuli palaa ilman minkäänlaista kontrollia. Tiedostetut tunteet toimivat meidän puolesta ja tiedostamattomat meitä vastaan.`-Antti Heikkilä Ajallisesti Pluton neliö sekä Cerekselle että Auringolle nostaa alitajuisia ja mahdollisia unohdettuja tarpeita sekä tunteita pintaan. Aurinko ja Ceres ovat vaa`an merkissä. Auringon ja Cereksen yhtymä... Lue lisää »
14.10.2018
`Yö on täynnä salaisuuksia, jotka syntyvät hiljaisuudessa. Hiljaisuus on elävää. Yöllä se on pitempi, syvempi, pimeämpi, äänettömämpi: Se kasvaa. On suuri seikkailu kuunnella sisäisesti, mitä hiljaisuudessa tapahtuu. Äänet ja liikkeet ovat eläviä, kaikki on elävää. Kun kaikki on hiljaista, tiedän olevani elämän syvyydessä`. –Anne Fried Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta;... Lue lisää »
07.10.2018
`Hiljaisuus on tila, jossa ihminen voi kuljeskella omassa syvyydessään. Voin olla yksin oman itseni kanssa ja tuntea, kuka olen. Olenko tyytyväinen siihen, mitä olen juuri nyt? Onko jotain sellaista, mitä minun täytyy tehdä voidakseni olla se, joka haluan olla? Sitä on hiljaisuus: Olla yksin oman itsensä kanssa ja ajatella, mitä haluaa olla ja tehdä`. -Anne Fried Tiistaina 9.10. klo 6:47 on Uusikuu. Aurinko, Kuu sekä Ceres ovat yhtymässä vaa`an merkissä. Aurinko liitetään... Lue lisää »
07.10.2018
Viikonlopun astro teksti löytyy osoitteesta;https://www.astro.fi/blog/19737/keep-away-from-fire?utm_source=email&utm_medium=blog-19737-keep-away-from-fire&utm_content=blog_button `Luonnosta voisi oppia, että evoluutio ei ole sitä että vahvin voittaa, vaan että se jää eloon joka on tarpeeksi nöyrä oppiakseen mitä merkitsee olla osa ympäristöä.`-Kaj Nyman   Lue lisää »
30.09.2018
`Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo:`sinä et osaa maalata`, jatka kaikin mokomin maalaamista -ja pian se ääni vaikenee.`-Vincent Van Gogh Mitä tekisit, jos voisit tehdä mitä vain? Maalata, laulaa, tanssia, kirjoittaa tai vaikka etsiä uusia asioita, mistä et edes vielä tiedä mitään? Mitä tekoja voisit tehdä, jotta tämä onnistuisi? Kääri hihat ja ala hommiin. Jos ajattelemme ettemme tee mitään, ellemme osaa jo tarpeeksi hyvin, emme tekisi mitään. Kun synnyimme emme... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 55 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com