« Edellinen 1 2 3 ... 15 Seuraava »
13.04.2021
`Voimme kulkea tietoisesti vain osan matkaa kohti päämääräämme. Vasta hyppäämällä pimeään saavutamme menestyksen.`-Henry David Thoreau Sisäisen vahvuuden merkitys on kuin kallio tai talonperusta. Se tulee esille usein vasta kun käymme kriisejä läpi. Jokaisessa meissä on voimaa sekä kapasiteettia enemmän kuin osaamme kuvitellakaan. Siis, pistä silmät kiinni ja kuvittele. Sunnuntaina 6.1. on ollut Uusikuu ja osittainen Auringonpimennys. Pluto, Aurinko, Saturnus ja... Lue lisää »
21.12.2019
Sunnuntaina 22.12. klo 6:19 Aurinko siirtyy jousimiehen tulimerkistä kauriin maamerkkiin. Saamme viettää talvipäivänseisauksen Saturnus juhlaa.  Muinoin Suomessa ja Karjalassa uskottiin että kuolleet ovat mukana keskitalven juhlissa sielulintuina. Kautta aikojen tulta on käytetty auringon paluun symbolina. Pimein vuoden aika alkaa kääntyä voiton puolelle.  Ilman aurinkoa emme olisi hengissä. Tästä alkaa valon lisääntymisen aika. Monet vievät haudoille kynttilöitä tai... Lue lisää »
15.12.2019
Viikonlopun energioita värittää torstaina 12.12. ollut Täysikuu kaksosten ilmamerkissä. Ajallisesti se on ollut lähtölaukaus hyvin uudenlaisiin energioihin.  Seuraava Täysikuu on 10.1. ravun vesimerkissä. Silloin on myös Kuunpimennys ja elämme Saturnuksen sekä Pluton yhtymän kulta-aikaa. Tämänkertainen Täysikuu on siis avannut uuden `kerroksen`, missä valmistaudumme tammikuun uudenlaiseen sivun käännökseen. Saturnus, Venus ja Pluto ovat omassa paketissaan kauriin... Lue lisää »
01.12.2019
... sinisä mustempi maa. -Juice Leskinen, Yölento Neptunuksen perääntyvä vaihe on ohi ja energiat pääsevät virtamaan vapaammin.  Neptunus on herkkyyden ja luovuuden planeetta. Se edustaa vesielementtiä. Padot on avattu ja voimme tältä osin huokaista helpotuksesta. Saturnuksen sekstiili Neptunukseen on hyvä tuki. Saturnus edustaa rajoja ja rakenteita. Se auttaa virtaavaa vettä ohjautumaan oikeisiin uomiinsa.  Merkuriuksen ja Neptunuksen kolmio lisää intuition... Lue lisää »
23.11.2019
Vaikka Merkuriuksen perääntyvä vaihe on ohi, sen `jälkeiset` saattavat edelleen tuntua turruttavan turhauttavilta. Merkki vaihdosten kautta ilmassa on silti muutoksen vahva muuntuva voima.  Tänään 22.11. perjantaina Aurinko siirtyy skorpionin vesimerkistä jousimiehen tulimerkkiin. Tiistaina 19.11. Mars on siirtynyt vaa`an ilmamerkistä skorpionin merkkiin. Tiistaina 26.11. Venus siirtyy jousimiehestä kauriin maamerkkiin. Samaisena päivänä on Uusikuu jousimiehessä. Torstaina... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 15 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com