25.11.2018
`Todellisuus on vain harha, tosin se on sitkeä harha.`- Albert Einstein Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19779/kuuleeko-kuu?utm_source=email&utm_medium=blog-19779-kuuleeko-kuu&utm_content=blog_button Kaunista viikonloppua kaikille! Tiina Poutanen; Oi maa Lue lisää »
18.11.2018
`Elämä on aina näyttäytynyt minulle kasvina, joka elää juurakkonsa varassa. Sen todellinen elämä on näkymättömässä, kätketyssä juurakossa. Se osa kasvia, joka on näkyvillä, kestää vain kesän. Se, minkä voi nähdä, on vain kukinto, joka kuihtuu pian. Juurakko jää.`-C.G.Jung Me kaikki toimimme tiedostamattammekin alitajuntamme kautta. C.G.Jung on puhunut paljon henkilökohtaisen alitajunnan lisäksi kollektiivisesta alitajunnasta tai tiedostamattomasta. Siihen hän... Lue lisää »
18.11.2018
`Olemme liittyneinä elämän valtavaan verkostoon, ja useimmat ihmiset kokevat samanlaisia tunteita kuin mekin. Jos siis olet yksinäinen, ole yksinäinen, mutta älä kuvittele olevasi yksin.`- Charlotte Davis Kasl Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19775/kuin-kala-vedessa?utm_source=email&utm_medium=blog-19775-kuin-kala-vedessa&utm_content=blog_button Tunnelmallista viijonloppua kaikille! Johanna Vilén, Kalansielu Lue lisää »
11.11.2018
`Minä tiedän. kaikki muuttuu vaikeaksi jos haluaa omistaa esineitä, kantaa niitä mukanaan ja pitää ominaan. Minä vain katselen niitä-ja kun lähden tieheni, ovat ne minulla päässäni. Minusta se on hauskempaa kuin matkalaukkujen raahaaminen.`-Tove Jansson, Nuuskamuikkunen, Muumipeikko ja pyrstötähti Ceres siirtyy skorpionin merkkiin tänään sunnuntaina 11.11. ja on yhtymässä perääntyvän Venuksen kanssa, mikä on vaa´an merkissä. Oppositiossa edellä mainittuihin on... Lue lisää »
11.11.2018
`Vaaraa on ihan tarpeeksi, huusi äiti takaisin. – Jos emme lähde huviretkelle heti paikalla, meidän kaikkien käy hullusti!` -Tove Jansson, Muumipappa ja meri Onnellista isänpäivää ohessa olevan linkin kautta; https://www.astro.fi/blog/19769/isa-meidan?utm_source=email&utm_medium=blog-19769-isa-meidan&utm_content=blog_button Otavan synty, Mirja Nuutinen Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com