09.12.2018
`Jos sinulla on kiire, älä tee mitään.`-Anton Tsehov Perjantaina 7.12. oli Uusikuu jousimiehen merkissä. Vanhat pölyt ravistellaan hartioilta ja mennään uutta kohti, mutta miten ja minne? Neptunuksen ja Marsin tarkka yhtymä kalojen merkissä oli torstaina 6.12. ja vaikka Mars pikku hiljaa etääntyy tästä symbioosista, sen vaikutus tuntuu vielä alkavan viikon ajan. Tämä saattaa tuntua fyysisesti flegmaattiselta ja saamattomalta ajalta, mutta sänkyyn ei kannata jäädä... Lue lisää »
09.12.2018
`Katso, kuinka hiljaa tähdet, kuu ja aurinko kulkevat.`-Äiti Teresa Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19793/ensimmaisena-kuuhun?utm_source=email&utm_medium=blog-19793-ensimmaisena-kuuhun&utm_content=blog_button Kaunista viikonloppua kaikille! Henrika Kurkimäki Lue lisää »
02.12.2018
`Pimeyden lailla nöyryys tuo esiin taivaalliset valot.`-Henry David Thoreau Elämä laittaa meidät välillä polvilleen. Välillä koemme pienempiä, arkisia epävarmuuden teemoja, kun taas välillä ne ovat hallitsemattoman tuntuisia ja suuria. On `helppo` tottua epävarmoihin asioihin, silloin kun niitä on sopivassa mittasuhteessa elämän hyviin ja tasapainoisiin hetkiin nähden. Entäs silloin kun kriisit seuraavat toisiaan? Siihenkin voi `tottua tai turtua`. Ihmisen kyky selvitä... Lue lisää »
02.12.2018
Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19785/askel-askel-hyppy?utm_source=email&utm_medium=blog-19785-askel-askel-hyppy&utm_content=blog_button Kaunista viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen Lue lisää »
25.11.2018
`Sydäntalvella opin viimeinkin, että minussa asuu lyömätön kesä.`-Albert Camus Heti alkuviikosta saamme nauttia Auringon, perääntyvän Merkuriuksen sekä Jupiterin yhtymästä jousimiehen tulimerkissä. Mars on kalojen vesimerkissä ja neliössä kaikkiin edellä mainittuihin. Merkurius perääntyy skorpionin merkkiin lauantaina 1.12. Nuotion äärelle on ihan hyvä pysähtyä istumaan. Jos menemme pää kolmantena jalkana, saatamme uuvuttaa itsemme ilman että osaamme nauttia ajan... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com