28.01.2018
`Paratiisin lintu laskeutuu vain kädelle, joka ei yritä napata sitä`. - John Barry Usein elämässämme on kyse tunnelmasta ja ympärillä olevista asioista, mille emme heti osaa antaa nimeä. Alitajunta ja tunteet vaikuttavat meihin niin tietoisesti kuin tiedostamattakin. Jokaisella meistä on varmasti kokemusta tilanteista, missä kaikki tuntuu menevän pieleen, kerta toisensa jälkeen. Jokaisella meistä on todennäköisesti kokemusta myös siitä, että asiat eivät silti... Lue lisää »
21.01.2018
`Elämän oppii tuntemaan rakastamalla monia asioita`. -Vincent van Gogh Jos päätämme, mitä kohti menemme, saatamme ajoittain sulkea silmämme muilta asioita, mitä elämäämme olisi tulossa. On aikoja, jolloin fokusoiminen on äärimmäisen tärkeää, mutta yhtälailla on myös aikoja, jolloin on hyvä uskaltaa mennä tai laajentaa `tuntematonta` päin. Nämä eivät välttämättä pois sulje toisiaan. 22.1 alkavan viikon teema on uteliaisuus. Se ei tarkoita, että tulisi mennä ja... Lue lisää »
14.01.2018
`Kun muutat tavan, jolla tarkastelet asioita, tarkastelemasi asiat muuttuvat`. -Max Plank Keskiviikkona 17.1.2018 klo 2:17 on Uusikuu kauriin merkissä. Olemme saaneet olla kaurispainotteisissa energioissa jo jonkin aikaa, mutta tämä Uusikuu on kuin kruunu kauriin pään päälle. Venus, Kuu ja Aurinko ovat yhtymässä, Pluton ollessa väljemmässä yhtymässä mukana edellä mainittuihin. Jupiter sekä Mars ovat yhtymässä skorpionin merkissä ja sekstiilissä edellä mainittuun kuvioon... Lue lisää »
14.01.2018
Jos sinulla on heikkous, käännä se voimaksesi - ja jos sinulla on voimaa, älä tuhlaa sitä heikkouksiisi. -Dorey Shary Viikonlopun blogiteksti löytyy astro.fi sivuilta linkistä; https://www.astro.fi/blog/19499/viikonloppuna-elamme-keskitetyn-voiman-kulta-aikaa Mari Nieminen; I found gold Lue lisää »
07.01.2018
`Katso tarkkaan nykyisyyttä, jota rakennat. Sen pitäisi muistuttaa tulevaisuutta, josta unelmoit`. -Alice Walker Alkavan viikon tunnelmat ovat varsin kaurispainotteiset. Aurinko, Venus sekä Pluto ovat yhtymässä kauriin merkissä. Torstaina 11.1 Merkurius siirtyy kauriiseen ja on yhtymässä Saturnuksen kanssa. Saturnus, omassa merkissään, edustaa rakenteita ja mielen sekä päätösten vahvistamista. Nyt on päätösten teon aika. Jupiterin sekä Marsin yhtymä skorpionin merkissä... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com