18.03.2018
`Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää, ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi.` Tuu-tikki, Taikatalvi -Tove Jansson Takana on lauantaina 17.3. ollut Uusikuu kalojen merkissä. Yhtäaikaisesti viimeistelemme ja käymme loppuun tiettyjä teemoja, kun samaan aikaan olemme jo uusien ovien edessä. Tämä on inventaario, aivan kuin olisi `kahden asunnon välissä`. Toisessa pakkaamme ja siivoamme sekä... Lue lisää »
18.03.2018
Viikonlopun blogi teksti löytyy astron sivuilta oheisesta linkistä; https://www.astro.fi/blog/19557/voi-elaman-kevat?utm_source=email&utm_medium=blog-19557-voi-elaman-kevat&utm_content=blog_button Onnellista viikonloppua kaikille! Nearby, Mari Nieminen Lue lisää »
11.03.2018
Tippuessaan kissa käy yhdeksän eri vaihetta läpi ja päätyy aina jaloilleen. Täysikasvuinen kissa nukkuu noin 65 % elämästään, josta 50 % on kevyttä tai torkkuvaa unta ja 15 % syvää unta. Miten tämä liittyy alkavan viikon ajankuvaukseen? Venus ja Merkurius kulkevat sujuvasti vierekkäin oinaan tulisessa ja uusiutuvassa merkissä koko viikon ajan. Saturnuksen neliö edellä mainituille tuo tullessaan omat rajoitteensa, mutta se on ihan hyvä kokonaistasapainon kannalta. Oinas on... Lue lisää »
11.03.2018
Täytyy olla vapaa kun etsii omaa sävelmää.  (Nuuskamuikkusen kevätlaulu)  – Tove Jansson Viikonlopun blogiteksti astron sivuilta löytyy osoitteesta: https://www.astro.fi/blog/19547/paa-kolmantena-jalkana Hyvää viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen, Pas de cinz Lue lisää »
04.03.2018
`Älä sure sitä, että maailma muuttuu- jos se pysyisi vakaana, muuttumattomana, olisi todella syytä surra.`- William C. Bryant 2.3. ollut Täysikuu vaikuttaa tunnelmiltaan vielä viikonlopun ja alkavan viikon ajan. Tästä voi lukea lisää astron sivuilta https://www.astro.fi/blog/19539/me-olemme-vain-kylassa-taalla Alkava viikko jatkaa edelleen vahvalla kala sekä Neptunus painotteisuudella. Neptunuksen ja Auringon yhtymä saattaa vaikuttaa voimavaroihin vesittävällä ja ajelehtivalla... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com