15.04.2018
`Intohimot ovat portteja sieluun.` - Baltasar Gracian Mitä intohimo on? Entä rakkaus? Mielipiteitä ja kokemuksia on paljon, mutta mitä nämä asiat merkitsevät sinulle itsellesi? Mikä saa sinun Sielusi laulamaan? Toiset kokevat rakkautta tulisesti, näkyvästi ja tuntuvasti, kun taas toisille se on sisäisempi `luostarimainen` pyhä kokemus. Variaatioita on varmasti yhtä monta kuin kokemuksiakin. Sama ihminen kokee rakkautta ja intohimoa eri tilanteissa eri tavoin. Juuri nyt kun... Lue lisää »
15.04.2018
Viikonlopun blogiteksti Astron sivuille löytyy osoitteesta;https://www.astro.fi/blog/19581/rakkautta-toisellakin-silmayksella?utm_source=email&utm_medium=blog-19581-rakkautta-toisellakin-silmayksella&utm_content=blog_button Hyvää viikonloppua kaikille! Kalansielu, Johanna Vilén Lue lisää »
02.04.2018
`Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo: "sinä et osaa maalata", jatka kaikin mokomin maalaamista - ja pian se ääni vaikenee.` -Vincent Van Gogh Ero periksi antamisen ja periksi antamattomuuden välillä on hiuksen hieno. Jokainen meistä kokee heikkoja hetkiä oman osaamisen, toiveiden ja toteuttamisen kanssa. Mitä menestyneempi ihminen on, sitä enemmän hän on joutunut kamppailemaan omien heikkouksiensa kanssa. Tämä pätee yhtä lailla urheilijoiden, luovien alojen kuin... Lue lisää »
25.03.2018
`Yksi kahvipannu sinne tai tänne- ei kai se suuria merkitse kun ollaan etsimässä pyrstötähteä.`-Nuuskamuikkunen, Tove Jansson Lauantaina 31.3. klo 15:36 on Täysikuu Vaa´an merkissä. Aurinko ja Merkurius ovat yhtymässä oinaan merkissä ja kaikki edellä mainitut ovat neliössä eli haastekulmassa Saturnuksen, Marsin sekä Vestan yhtymän kanssa kauriin merkissä. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Takana on myös Kevätpäiväntasauksen vahvat energiat, mitkä tuntuvat vieläkin... Lue lisää »
25.03.2018
`Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikku hiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen. Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi.` -I. Ching Viikonlopun blogiteksti löytyy... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com