20.10.2014
Sopivasti erilainen ihminen. Sinä vastaan sinä. Perääntyvä Merkurius on oppositiossa Uranukseen sekä sekstiilissä Jupiteriin ja Marsiin. Tämä tuo hyvin helposti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Levottomuus kasvaa. Ole siis lintu. Ja ole kala. Tämä on rikkaus. Olen kirjoittamassa kirjaa ajasta. Sen nimi on `En ole koskaan sama`. Me muutumme yhtä varmasti kuin aikakin. Tosin hitaammassa syklissä, mutta mikään ei ole samanlaisena pysyvää. Se on mielestäni harvoja asioita... Lue lisää »
14.10.2014
Auringon ja Venuksen ollessa kuunsolmuilla Vaa´an merkissä saamme nauttia elämän lempeästä lounaasta. Aika on kevyempi hengittää ja on helpompi rauhoittua kuin vain muistaa pysähtyä. Tämä on meidän jokaisen omalla vastuulla. Usein kun olemme rauhoittumassa, saattaa tulla vaikeitakin asioita pintaan ja muistiin. Niitä mitä emme ole tehneet tai emme halua tehdä. Tämä on hyvin luonnollista eli antaa niiden tulla ja mennä. Jos yritämme estää, käy... Lue lisää »
07.10.2014
Keskiviikkona 8.10 on täysikuu sekä kuun pimennys. Aurinko sekä kuu ovat kuunsolmujen (ala- ja yläsolmujen) lähellä. Uranus on yhtymässä Kuuhun oppositiossa Aurinkoon. Pluto tekee näille kaikille neliön. Tämä tarkoittaa sitä että tunteet ovat todella vahvasti pinnassa. Menneisyyden puolelta nousee muistoja, pelkoja sekä kaikkea alitajunnan kuonaa, mitä emme välttämättä voi käsittää millään päivätajunnassa. Nyt kannattaa kiinnittää kaikkiin uniin... Lue lisää »
29.09.2014
Jupiterin ja Uranuksen kolmio voi tuoda tullessaan vaikka mitä. Onko se hyvä? Olen monesti miettinyt että kuolemaa ei voi välttää, se tulee väistämättä jossain vaiheessa, mutta itse elämän me voimme jättää väliin. Me voimme minimoida sen. Unohtaa. Odottaa että sen aika tulee vielä joskus. Sekin on ihan mahdollista, mutta yhtä mahdollista on että se tulee nyt. Elämän voima on vahva. Niin kuin luonnon voima. Meillä ihmisillä on suuremmat valinnan mahdollisuudet kuin... Lue lisää »
23.09.2014
Nyt 23.9 on syyspäivän tasaus eli päivä ja yö ovat yhtä pitkät koko maapallolla. Keskiviikkona 24.9 on uusikuu vaa`an merkissä. Tämän lisäksi Uranus ja Jupiter ovat kolmiossa keskenään, mikä on tarkimmillaan 25.9 ja jatkuu 5.10 saakka. Lokakuun alkupuolella alkaa Jupiter tehdä neliön Saturnukseen. Sitten tulkinnalliseen puoleen; Syyspäivän tasaus alkaa valmistaa meitä syksyn ja talven muutoksille. Sadonkorjuu ja valmistautuminen talveen alkaa väistämättä olla... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com