24.11.2014
Huominen tulee, oletko valmis. Olemme nyt, oletko hereillä? Tämän hetken ja viikon perusteemaan kuuluu sekava määrä erilaatuisia tunteita ja toiveita. Toisaalta olemme suunnittelemassa uutta ja odotamme jo mitä kohti olemme menossa. Aivan kuin meitä vetäisi valtava magneettinen voima eteenpäin, mutta samalla voimat eivät tunnu riittävän ja kriittisyys itseä sekä omaa elämää kohtaa herää ja saakin herätä. Todellisimmat asiat kestävät kritiikkiä sekä... Lue lisää »
17.11.2014
Perhoset edustavat herkkyyttä siipiensä, kokonsa ja elinkaarensa kautta. Perhosen voima on yhtä suurta. Se kestää vaikka millaisissa tuulissa ja jo evoluution kautta on selvinnyt vaikka millaisia muutoksia. Samoin on herkkyyden laita. Vaikka usein ajatellaan herkkyyden olevan haurasta, oikein käytettynä se on valtava voimavara ja kyky hypätä hetkeen. Tarvitaan myös joustavuutta eli emme aina voi valita mitä maailma eteemme heittää, mutta voimme ratkaista kuinka toimimme... Lue lisää »
10.11.2014
Alkemian kulta-aika on avannut ovensa. Mitä se tarkoittaa kohdallasi? Mitä aiot tehdä sen suhteen? Aiothan ottaa sen vastaan? Aika ei ole helppo, mutta se antaa suuntaa elämällesi. Suuret päätökset pelottavat, mutta juuri tärkeintä on uskaltaa ajatella tarpeeksi rehellisesti omaa elämäntilannetta ja tunteitaan. Mitä kaipaat lisää? Mikä tuntuu liian raskaalta? Sinun ei tarvitse rakentaa koko taloa kerrasta, mutta jos et uskallaudu lähtemään alkuun, pettymys ja raskaat... Lue lisää »
03.11.2014
Mitä enemmän otamme etäisyyttä asioihin, sen paremmin ymmärrämme niitä. Mitä syvemmälle menemme asioissa, sitä vahvemmiksi tunnetasolla ne muuttuvat. Näiden yhdistelmässä on vastaus elämäntasapainosta. Minua kiehtoo todella paljon erilaiset selviytymistarinat. Niissä virtaa adrenaliini niin vahvasti että selviydyttyään ihminen osaa todellakin arvostaa hyvin tavallisia asioita ja kunnioittaa elämää. Näitä kokemuksia toki haetaan kuka milläkin extreme lajilla... Lue lisää »
27.10.2014
Nyt se alkaa! Vaikka kuinka suunta olisi hukassa. Vaikka kuinka kokisit että mikään ei tunnu kantavan. Vaikka olisit menettänyt kaikki unelmasi. SILTI ja JUURI SIKSI uusi aamu koittaa. Auringon ja Venuksen vastikään ollut yhtymä on aloittanut uuden alun, jossa voi tehdä radikaalin uudistuksen omalle sisäiselle mielelleen. Uusi alku on täynnä uusia mahdollisuuksia ja juuri alkanut vaihe vaikuttaa rakkauteen, arvomaailmaan, omaan hyvinvointiin sekä sisäisiin arvoihin, mitkä... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com