-

Ravitseva Uusikuu härän merkissä

Pohdintoja ajasta

Jupiter on siirtynyt härän merkkiin ja on konjunktiossa Kuunnoususolmuun sekä Merkuriukseen. Kun mukaan otetaan oppositiossa oleva Kuunlaskusolmu sekä neliöt perääntyvälle Plutolle ja Marsin ja Pallaksen konjunktiolle, tästä muodostuu suuriristi kuvio. Mars on vielä ravun merkissä ennen kun siirtyy lauantaina leijonan merkkiin.

Saturnuksen sekstiilit Merkuriukselle, Jupiterille ja Kuunnoususolmulle sekä kolmio Kuunlaskusolmulle auttavat selkeyttämään ajassa olevia mahdollisuuksia. Parhaimmillaan Saturnus on periksiantamaton ja määrätietoinen. Maan kantava voima tukee ja ravitsee. Se pitää sisällään ikiaikaista viisautta.

”Hän joka maataan viljelee huolella,
saa enemmän kuin miljoona siunausta,
lausuu enemmän kuin miljoona rukousta,
kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.”  

-Soul Captain Band, Joka maataan viljelee

 

 

Perjantaina kello 18:53 on Uusikuu härän merkissä. Auringon ja Uranuksen konjunktio on väljä, mutta silti aistittavissa. Kun mukaan otetaan kolmiot Plutolle ja Cerekselle sekä sekstiili Neptunukselle, tästä muodostuu leija kuvio.

Mars sekstiilit Auringolle ja Kuulle muodostaa toisen leija kuvion, mutta myös mystisen suorakaiteen. Marsin ja Neptunuksen välinen kolmio täydentää sen suurkuvioksi nimeltä kirjekuori.

"Olin juuri työhön valmiina, kun lintu lauloi laulua, perhonen leijui kaukana ja ruoho kutsui minua. "-Richard LeGallienne

 

Toinen leija on piirretty violetilla ja toinen lilalla. Marsin ja Neptunuksen kolmio on merkitty siniharmaalla viivalla. Näistä muodostuu kirjekuori niminen suurkuvio.

Tämänkertainen Uusikuu vakauttaa ja avaa uusia mahdollisuuksia. Juuret ravitsevat ja vahvistavat puuta, jotta se pysyy elinvoimaisena. Niiden välillä on vaistonvarainen yhteys. Myös meillä ihmisillä on vakautta, jonka saatamme välillä unohtaa. Meissä on viisautta ja kestävyyttä, vaikka emme sitä aina näkisikään. Silti näkymätön juurien verkosto kannattelee ja ravitsee enemmän kuin ymmärrämmekään. Vaikka ajassa on paljon mahdollisuuksia, siinä on myös levottomuutta.

Maanantaina 21.5. Aurinko siirtyy kaksosten merkkiin. Sitä ennen on hyvä rentoutua ja ladata akkunsa täyteen maan voimaa. Uusikuu merkitään kalentereihin mustana ympyränä. Se on kuin musta Aurinko, joka synnyttää itsensä uudelleen.

"Kun henki on vahva, niin vähäkin työ
Riittää maailman luomiseen"

-Juice Leskinen, Musta aurinko nousee

Härän Uusikuu on hyvin konkreettinen ja aistiva. Elämä kantaa tavalla, jos toisella. Kun meillä on vahvat juuret ja tuntuva maayhteys, ei eripuolilta tulevat ärsykkeet ja nopeasti muuttuvat tuulet saa pakkaa sekaisin. Vaikka tekisimme mitä ja kuinka paljon, se ei tarkoita, että tulos olisi yhtään parempi. Välillä on tärkeä olla hiljaa ja levätä tekemättä mitään. Tällöin voimme nähdä elämän puhtaan ja alkukantaisen voiman, joka uusiutuu omalla painollaan.  

"Ja minä hymyilen kun sinut nään
Mä uskon aikaan toiseen:
Ei liput liehu sotaa julistain
Sinun kanssasi nousen hellimpään
Aamuun aurinkoiseen
Ja jonakin aamuna ennen sarastusta
Huomaat että musta
Aurinko nousee"

-Juice Leskinen, Musta aurinko nousee

Kaunista Uudenkuun aikaa! <3 Johanna

 


Saraeleni Miinin; Hetki minussa