-

Villihevosen viikonloppu

Pohdintoja ajasta

Juno, Aurinko ja Pluto paistattelevat päivää kauriin merkissä. Ensiviikolle siirtyessä Aurinko ja Pluto valaisee Kuunnousu- että Kuunlaskusolmut sekä perääntyvän Cereksen positiivisilla kulmillaan.

 

"Eläinetiketin sääntöjen mukaan minkään eläimen ei koskaan odoteta tekevän mitään rasittavaa, sankarillista tai edes kohtalaisen aktiivista talvikauden ulkopuolella." Kenneth Grahame 

 

Kaikki tarvittava valo tulee tarpeeseen. Kuunlaskusolmu edustaa menneisyyden pistettä sekä jo olemassa olevaa pääomaa. Kuunnoususolmu symboloi tulevaisuutta sekä kasvusuuntaa joka magneetin tavoin vetää kohti. Ceres Kuunnoususolmulla liittyy tarpeisiin, ravintoon ja sielunruokaan. Se on kuin ruokkiva maa, joka kannattelee ja tuottaa hedelmällistä satoa.

 

Cereksen roomalainen vastine on Demeter. Mytologisesti Demeterin ja Pluton välinen suhde oli pahin versio anopin ja aviomiehen valtataisteluista. Kun Pluto oli kaapannut Demeterin tyttären Persefonen itselleen, Demeter joutui käyttämään kovia keinoja saadakseen tyttärensä takaisin. Lopulta hän aiheutti nälänhädän, jonka jälkeen hän sai osaksi vuotta tyttärensä takaisin. Nyt Demeter ja Pluto toimivat yhteisvoimin paremman tulevaisuuden eteen. Valtataistelut on syytä unohtaa. Ei ole tarkoitus miettiä mitä vastaan olemme, vaan minkä eteen rakennamme.

 

 

Merkuriuksen ja Saturnuksen konjunktio vesimiehen merkissä on kuin villihevonen, jota yritetään taltuttaa. Uranus on vesimiehen hallitseva planeetta. Samoihin aikoihin, kun Merkuriuksen perääntyvä vaihe alkaa, Uranuksen perääntyvä vaihe päättyy. Merkurius ja Saturnus ovat neliössä Uranukseen, joka lisää jännitettä entisestään. Aivosähköt voivat mennä kierroksille ja sulakkeet palaa vuoronperää. Jos rauhoittuminen on vaikeaa, on hyvä keskittyä jonkin asian tekemiseen, jottei energiat karkaa ihan käsistä. Merkuriuksen ja Saturnuksen positiivinen sekstiili Khironille tukee eheyttävien ilmaisukeinojen sekä kommunikoinnin löytämistä.

 

"Jos sinulla on kiire, älä tee mitään."- Anton Tsehov

 

Mars on jousimiehen merkissä ja neliössä Neptunukseen sekä Pallakseen. Venus on edelleen kauriin merkissä ja perääntyvässä vaiheessa. Ihmissuhteissa sekä arvomaailmassa voi olla matalapainetta. Kun ottaa huomioon Merkuriuksen perääntyvän vaiheen, kommunikoinnin suhteen on hyvä olla maltillinen. Väärinkäsitysten riski on normaalia suurempi, mutta myös ajattelu saattaa viedä sivuraiteille. On hyvä rauhoittaa sekä selkeyttää mieltä ennen ensi tiistaina olevaa Täysikuuta. Silloin Kuu on ravun merkissä. Omassa merkissä ollessaan se on normaalia vahvempi. Täydenkuun tunteet voivat parhaimmillaan ravita ja voimistaa. Jos emme saa levättyä tarpeeksi, se voi olla myös sekavaa ja uuvuttavaa aikaa.

 

"Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme. "- Ralph Waldo Emerson

 

Kun on tarpeeksi tilaa, villihevoset pääsevät juoksemaan vapaasti. Vaikka elämässä on aina rajoitteita ja tilanteita, sisäinen maailmamme on täynnä mahdollisuuksia. Se on runsaudensarvi, johon kannattaa keskittyä.

 

"Olen tehnyt paljon työtä mutta hylännyt siitä valtaosan, ja siitä, mitä en ole hylännyt, en tiedä vielä lainkaan, tuleeko sekään pitämään paikkaansa. Minä en ole osaaja, vaan ainoastaan etsijä. " -Albert Einstein

 

Jos haluat tutustua Täydenkuun työkirjaan (10€), tämän linkin kautta saat lisätietoa.

Kaunista viikonloppua! <3 Johanna

 

Teoskuva; Emmi Vuorinen, Lentoon