-

Taivas kattona

Pohdintoja ajasta

Lämpöä riittää, sillä saamme nauttia tiistaina olleen Uudenkuun jälkilöylyistä. Uusikuu oli ravun merkissä. Auringon, Kuun ja Lilithin konjunktio toi mukanaan feminiinistä ja intensiivistä voimaa, siinä missä Jupiterin neliö lisäsi kierroksia. Vestan papittaret katsoivat kolmio aspektin tukemana, ettei tuli pääse sammumaan.

Tiistaina 5.7. Merkurius siirtyy ravun ja Mars härän merkkiin. Sitä ennen Merkurius on omassa merkissään kaksosissa, samoin kuin Mars omassaan oinaassa. Viikonlopun ja alkuviikon aikana ne viimeistelevät merkkien loppuasteet.

”Et voi pysäyttää aaltoja, mutta voit oppia surffaamaan niillä.”-Jon Kabat-Zinn

 

 

Merkuriuksella riittää tekemistä. Sanansaattaja saa voimaa Marsin sekstiilistä, mutta perääntyvän Neptunuksen neliö saattaa turhauttaa. Puudutuspiikki ei silti jätä toimettomaksi. Merkuriuksen ja perääntyvän Saturnuksen kolmio sisuunnuttaa sekä vahvistaa. Se pistää tarkistamaan, että kohdistamme energiamme oikealla tavalla ja sen jälkeen muistuttaa periksiantamattomuudesta.

”Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee. ” – Baba Ram Dass

Merkurius on yhdistävä tekijä. Posteljoonina se kuljettaa sanomaa ihmiseltä toiselle, mutta yhtä lailla se toimii sisäisenä viestinviejänä, yhdistäen sen kuinka ajattelemme ja tiedostamme asioita. Vaikka Marsin ja Merkuriuksen välinen yhteistyö toimii, Marsin ja perääntyvän Pluton neliö saa sarvet kolisemaan. Kun Mars oin oinaan merkissä, sillä riittää alkukantaista tulivoimaa. Viikonlopun aikana saattaa tunteet kuumeta, ellemme löydä erilaisia tapoja purkaa paineita.

Uranuksen Ja Kuunnoususolmun konjunktio vahvistuu, vaikka aivan tarkka se on vasta loppukuusta. Saturnuksen neliö on kuin kiila oven välissä. Jos annamme sille tilaa, tuuletus toimii, jos yritämme vetää ovea väkipakolla, jää vain kahva käteen. Kun Kuunnoususolmu on härän merkissä, se muistuttaa kuinka tärkeää on antaa juurien vahvistua rauhassa. Uranus avaa taivasnäkymät, joten liian rauhalliseksi aika ei voi käydä.

"Laajemmassa mielessä kotinamme voi toimia kaikki se, mihin olemme hengen tai tunteen tasolla ehdollistuneet, mikä saa meidät tuntemaan olomme mukavaksi. Tätä psykologista kotiympäristöä kuljetamme mukana, olemme sitten missä tahansa maan pinnalla. Se luo alitajunnaksi kutsumme alitajunnaksi ja ratkaisee alitajuiset reaktiotapamme ja tunnetyyppimme." - Frances Sakoian & Louis S. Acker

Tämä mietelause sopii hyvin ravun aikaan. Nyt kun Uudenkuun siivoukset on takana, voimme rentoutua nauttimaan viikonlopusta.

Kaunista alkanutta heinäkuuta! ️<3 Johanna

 


Teoskuva; Emmi Vuorinen, Kristallivuori