-

Sisäistä valoa

Pohdintoja ajasta

Torstaina 8.12. olleen vauhdikkaan Täydenkuun tunnelmat vaikuttavat koko viikonlopun ajan. Täydenkuun aikana Kuu aktivoi perääntyvän Marsin ja Auringon välisen opposition täyteen voimaansa. Toivottavasti Saturnuksen kolmio Marsille ja sekstiili Auringolle rauhoittaa ja maadoittaa tulen sekä ilman leimahtavaa luonnetta. Viikonlopun aikana voimme laskeutua takaisin kantavalle maaperälle, on kotiinpaluun aika.

Maailman kyliin mä väsyin,
ota syliin
Sun kätes otsaani viilentää
Sano jotain näin
katveessa sotain
niin pääsen lähemmäksi elämää
-Juice Leskinen, Pyhä toimitus

Juuri kun Aurinko on irtaantumassa Uranuksen kvinkunssista eli alitajuisesta haastekulmasta, Auringon ja Neptunuksen neliö alkaa vahvistua. Kun Aurinko on optimistisessa jousimiehen merkissä, se ei paljoa sumusukelluksesta hämmenny. Suunta ei ole hukassa, se vain saattaa muuttua.

”Ongelma ei ole koskaan, kuinka saada uusia, omaperäisiä ajatuksia mieleen, vaan kuinka karkottaa vanhat sieltä pois. Jokainen mieli on rakennus täynnä vanhanaikaisia kalusteita. Siivoa yksi mielesi nurkka puhtaaksi, ja luovuus täyttää sen välittömästi.”-Dee Hock

 

 

Lauantaina 10.12. Venus siirtyy kauriin merkkiin. Ennen siirtymistään Venus on jousimiehen merkissä, jonka hallitseva planeetta on Jupiter. Venuksen ja Jupiterin tarkka neliö voi lisätä ahtaanpaikan kammoa ja lisätä kierroksia.

Merkurius on kauriin merkissä odottelemassa Venusta. Merkuriuksen ja Vestan välinen sekstiili tuo aikaan viisautta. Vaikka on pimeä vuodenaika voimme tätä kautta saada syvemmän yhteyden sisäiseen valoon. Myös keskittyminen ja meditointi voi avata uudenlaista tietoisuutta, jolloin saatamme löytää ratkaisuja sekä mahdollisuuksia entistä paremmin.

”Syvällä sielussa, tuskan ja sekasorron alla, avautuu ääretön, suuri hiljaisuus - rannaton ja tyyni meri, jota mikään ei voi häiritä. Luonnon määrätön rauha, kaikkea ymmärrystä ylempi. Sitä me kaipaamme ja etsimme idästä ja lännestä, ylhäältä ja alhaalta, mutta löydämme sen lopulta sisältämme. ” -RM. Bucke

Kaunista viikonloppua! <3 Johanna


Teoskuva; Saraeleni Miinin, Hetki minussa