-

Rakkauden voima

Pohdintoja ajasta

Perjantaina 22.7. Aurinko siirtyy leijonan merkkiin. Se on konjunktiossa Merkuriukseen sekä merkkirajan toisella puolella olevaan Cerekseen. Ceres on kriittisessä 29 asteessa viimeistellessään ravun teemoja. Kolmio oinaan merkissä olevalla Jupiterille lisää tulenvoimaa sekä italialaisen keittiön tunnelmaa. Vaikka perääntyvän Pluton oppositio tuntuu vielä, se on jäämässä taakse.

Leijonan vuodenaika on lämmön ja rentoutumisen kulta-aikaa. Siinä missä oinaan alkutuli on intensiivistä, leijonan tuli on siihen verrattuna laiskempaa. Ensi viikon torstaina 28.7. on Uusikuu leijonan merkissä, joten Kuu viimeistelee sitä ennen tämänhetkisen kiertonsa. Vanhan Kuun vaiheen aikana on hyvä saattaa päätökseen keskeneräisiä asioita ja muistettava levätä hieman enemmän. Voimme antaa Auringon elvyttää, parantaa ja vahvistaa.

"Jätä sydämessäsi tilaa käsittämättömälle." — Mary Oliver

Pallaksen ja Merkuriuksen välinen sekstiili on hyvä ja selkeyttävä tuulahdus, jonka avulla voimme nähdä paremmin mitkä ratkaisut kantavat ja mitkä eivät. Marsin ja Merkuriuksen välinen neliö voi taas lisätä ärsyyntymistä ja jääräpäisyyttä. Mars on härän merkissä, joten Merkuriuksen neuvot eivät sitä paljoa hetkauta. On hyvä tunnistaa mitkä toimivat punaisen vaatteen tavoin ärsykkeinä, ettemme kuluta kasvavaa energiaa vääriin asioihin.

"Ehkä jonkin asian rakastaminen on ainoa lähtökohta, josta pääsee ottamaan elämänsä omakseen. " -Alice Koller

Mars lähenee Uranusta sekä Kuunnoususolmua kohden hitaasti ja varmasti. Mars ja Lilith puhaltavat yhteen hiileen sekstiili aspektin myötä, joten tahdonvoimaa riittää. Siinä voi tanner tutista, kun härkälauma pääsee valloilleen. Tämä voi olla äärimmäisen vahvaa ja periksiantamatonta voimaa niin hyvässä kuin haasteessa.

Venus on ravun merkissä ja lähenee pikkuhiljaa Lilithiä kohden. Vaikka Jupiterin neliö voi lisätä painetta, perääntyvän Vestan kolmio voi käyttää sitä polttoaineena sydämen tulelle. On hyvä ottaa aikaa ja tilaa levätä, jotta saamme sydämemme sykkimään, sisäisen lapsen heräämään ja huomaamme ne asiat, jotka tuottavat iloa sekä onnea. Ilo puhdistaa ja muuntaa energioita nopeammin kuin huomaammekaan. Mitkä asiat tuovat sinulle näitä tunteita? Oletko yhteydessä sinussa olevaan sisäiseen lapseen, joka osaa nauttia asioista sekä elää hetkessä?

"Ongelma ei ole koskaan, kuinka saada uusia, omaperäisiä ajatuksia mieleen, vaan kuinka karkottaa vanhat sieltä pois. Jokainen mieli on rakennus täynnä vanhanaikaisia kalusteita. Siivoa yksi mielesi nurkka puhtaaksi, ja luovuus täyttää sen välittömästi. "-Dee Hock

Kaunista ja eheyttävää viikonloppua! <3 Johanna

Teoskuva; Tiina Poutanen