-

Kaikki hyvä on jo lähellä

Pohdintoja ajasta

Merkuriuksen perääntyvä vaihe päättyy perjantaina 3.6. vaikka se on varjoalueella aina 19.6. saakka. Merkurius on 26 astetta härän merkissä, Kuunnoususolmun ollessa 22 astetta samaista merkkiä. Siinä missä Merkurius alkaa vapautua, on Saturnuksen aika hidastaa kulkuaan. Saturnuksen perääntyvä vaihe alkaa sunnuntaina 5.6.

Merkuriuksen ja Saturnuksen välinen neliö saattaa tuntua turhauttavalta. Samanaikaisesti Merkuriuksen kolmio Plutolle sekä sekstiili Neptunukselle voi herättää pohtimaan asioita uudella tavalla. Sieltä missä on lukko, löytyy myös avaimet. Joskus ne ovat yllättävän lähellä.

“Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa. “- J. Krishnamurti

Auringon ja Khironin välinen sekstiili valaisee viikonloppua toivottavalla tavalla. Khiron on kartan tietäjä sekä haavoittunut parantaja. Mytologiassa Apollon, joka symboloi Aurinkoa, otti Khironin huomaansa ja opetti tälle olennaisimpia tietoja sekä taitoja.

 

 

Marsin ja Jupiterin konjunktio oinaan merkissä saa tulen leiskumaan. Jos ihmisellä on liikaa aikaa, hän saattaa miettiä asioita niin paljon, että mieli alkaa harhailla ja tehdä ongelmia. Yhtä lailla, jos meillä ei ole tarpeeksi aikaa rentoutua ja palautua, voimme kuormittua ja jälleen ongelmat moninkertaistuvat. Kaikessa on kyse tasapainosta.

Pelon tunne liittyy hyvin usein menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Joskus voimme ratkaista ongelmia ajattelemalla niitä, mutta välillä yhtä tärkeää on antaa asioille niiden vaatima aika. Mitä tarvitsemme, jotta voimme kokea levollisuutta?

“Kyky pysähtyä ja olla toimimatta hetken mielijohteesta, on tärkeä oppitunti päivittäiseen elämään.” – Daniel Goleman

Elämä on aina keskeneräistä. Jos ajattelemme elämäämme alusta tähän hetkeen saakka, siinä välissä meistä jokaisella on enemmän tai vähemmän mutkikas polku. Ja mitä tahansa elämässä tapahtuu, jokainen meistä pääsee väistämättä viimeiselle pysäkille. Vaikka suunnittelemme ja teemme mitä, tai jätämme kaiken tekemättä, siitä huolimatta pääsemme perille.

Jupiter ja Mars ovat neliössä Cereksen sekä Lilithin konjunktiolle. Saatamme mennä liiallisuuksiin, jos emme tunnista mikä määrä tekemistä on tarpeeksi. Tarpeet ja toiveet voivat kasvaa ylimitoitetuksi ja liiallinen kiihkeys jäädä päälle. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mitä elämältä oikeasti haluaa. Kiire ja levottomuus voivat olla suurimpia vihollisia, jotka pitävät apina mielemme rauhattomana. Sopiva levottomuus saa meidät etsimään, toimimaan ja pysymään aktiivisena.

“Minun kohdallani kaikki alkoi pienestä hiirestä. “-Walt Disney

Siinä missä Mars on oinaassa omassa merkkisijainnissaan, Venus on härän merkissä omimmillaan. Venuksen sekstiili Cerekseen sekä Lilithiin toimii tasapainottavana tekijänä. Kun meillä on maata jalkojemme alla, voi tuli palaa rakentavalla tavalla. On tärkeä tunnistaa, mihin ja miten energiansa kohdistaa.

“Joka aamu synnymme uudestaan. Vain se mitä teemme tänään merkitsee. “— Buddha

Kaunista viikonloppua kaikille! ️ <3 Johanna

 

Kuva; Emmi Vuorinen; Kehrääjälinnut