-

Ylipapittaren Täysikuu

Pohdintoja ajasta

Lauantaina 27.2. klo 10:17 on Täysikuu neitsyen merkissä. Aurinko on kalojen merkissä. Uranuksen sekstiili Auringolle ja kolmio Kuulle tuo mukaan kevyen tuulahduksen. Se tulee tarpeeseen, sillä pinnan alla on tiukkoja jännitteitä. Saturnuksen sekä Khironin kvinkunssit Kuulle voivat tuntua vaativilta. Näistä muodostuu Jumalansormi kuvio. 

Ihmisen perimmäinen valinta-sikäli kuin hän haluaa ylittää itsensä- on se, luodako vai tuhota, rakastaako vai vihata. -Erich Fromm 

Merkurius on vauhdikkaassa vesimiehen merkissä ja yhtymässä Jupiteriin, joka on perusluonteeltaan laajentava.  Merkurius ja Jupiter ovat neliössä Lilithiin, mikä lisää Täydenkuun aikaan arvaamattomuutta. Kommunikoinnin suhteen kannattaa olla maltillinen. Merkuriuksen sekä Jupiterin positiiviset kulmat Kuunsolmuille tukee oivalluksia ja elämän menneisyyden sekä tulevaisuuden suuntaviivojen hahmottamista.  

Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea, ettemme huomaa toista, joka meitä varten on avattu. -Helen Keller 

Saturnuksen ja Merkuriuksen sekstiili Khironille tukee rakenteiden korjaamista. Myös sen näkeminen, mikä ei ole korjattavissa, voi olla olennaista. Joskus opimme sitä kautta vielä enemmän. 

Marsin ja Pluton kolmio vahvistaa sekä maadoittaa. Mars on härän merkissä ja tankkaa voimaa maanjuurista saakka. Mars on voimassaa kuin kestävä traktori. Pallaksen neliö Marsille voi aiheuttaa kitkaa, vaikkei keskikokoisetkaan kivet pysäytä Marsin matkaa. Vaikka aina ei pysty etenemään toivotulla tavalla, energian voi keskittää tukirakenteiden lujittamiseen. 

Vesta sekä Neptunus neliöivät Kuunsolmuja. Juno on Kuunlaskusolmulla jousimiehen merkissä. Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä. Ajassa on paljon mahdollisuuksia, mutta ne tarvitsevat vakaata maata jalkojen alle. Herkkyyden suhteen on hyvä olla tarkkana. Vaikka tämänkertainen Täysikuu onkin tunnelmaltaan herkkä ja aistiva, herkkyys voi karata käsistä. Hyvätkin asiat voivat huomaamatta kuluttaa, varsinkin jos ärsykkeitä on liikaa.  

Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa. -Ram Dass

Kaunista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén