-

Uusikuu vaa`an merkissä

Pohdintoja ajasta

Keskiviikkona 6.10 kello 14:05 on Uusikuu vaa`an merkissä. Samoissa asteissa Auringon ja Kuun kanssa on Mars tehostamassa Uudenkuun syntyvää voimaa.

 

Ennen Uudenkuun aikaa on Vähenevän Kuun aika. Se on otollista aikaa inventaarion, ja viimeistelyn suhteen.

 

Tuleva Uusikuu auttaa yhdistämään asioita uudella tavalla. Sen tarkoitus on palauttaa sisäistä rauhaa sekä tasapainoa, jotta voimme olla linjassa itsemme kanssa. Elämä on aina sopivan keskeneräistä, joten täydellisyyteen ei tarvitse kurkotella.

 

Vaa`an aika opettaa meidät löytämään muuntuvan rytmin talvea varten. Vaa`an merkki symboloi syntymäkartan 7. huonetta. Tämä huone on ihmissuhteiden huone, jossa heräämme katsomaa omaa paikkaa suhteessa muihin ihmisiin.

 

Vaa`an aika etsii tasapainoa vastakohtien välillä. Kun otat omaa tilaa sekä aikaa jäsentää kaikkia ajatuksia ja energioita, voit tehdä itsesi näköisiä päätöksiä. Tämä on hyvä aika tasapainottaa elämää. Vaaka pyrkii katsomaan kaikki mahdolliset näkökannat. Sen riskeihin kuuluu liiallinen tasapainohakuisuus. Hiljentymällä tunnistat tekijät, jotka resonoivat sydämesi kanssa.

Roomalaisessa mytologiassa vaaka edusti tasapainon ja oikeudenmukaisuuden jumalattaren Astraen kädessä olevaa vaakaa. Astrae symboloi neitsyttä. Alkujaan vaa`an tähdistöä pidettiin skorpionin tähdistön osana ja sitä kutsuttiin skorpionin kynsiksi. Vaaka etsii tasapainoa neitsyen merkin ja skorpionin merkin välillä.

Kreikan mytologiassa oikeudenmukaisuuden jumalatar oli Astraean äiti Themis. Hän oli jumalallisen lain ja järjestyksen jumalatar, joka opetti ihmiskunnalle oikeudenmukaisuuden ja moraalin lait. Hän piti yllä vuodenaikojen tasapainoa sekä eli sopusoinnussa luonnon kanssa.

 

Uudenkuun jälkeen on Nousevan kuun aika. Uudenkuun aikana kylvetään siemenet, luodaan uusia suunnitelmia ja vapaudutaan vanhasta energiasta. Nousevan kuun aikana kasvatetaan syntynyttä voimaa.

 

AVAINSANOJA

 

Uusiutuminen, sisäinen ohjautuvuus, puhdistautuminen, tasapaino, kohtuus, oikeudenmukaisuus, harmonia, ihmissuhteet, valinnat, päätökset, itsenäisyys, luonnonlait, vaihtoehdot, erilaiset näkökannat

 

Tämän linkin kautta löydät tämänkertaisen Uudenkuun työkirjan 10€ hinnalla.