-

Tulinen tukiverkosto

Pohdintoja ajasta

Keskiviikkona 28.7. Merkurius siirtyi leijonan tulimerkkiin ja perääntyvä Jupiter vesimiehen ilmamerkkiin. Torstaina 29.7. Mars siirtyy neitsyen maamerkkiin. Lauantaina 31.7. Ceres siirtyy kaksosten ilmamerkkiin Lilithin viereen.

Lauantaina 31.7. on Merkuriuksen sekä Auringon tarkka konjunktio 8 astetta leijonan merkissä. Perääntyvä Juno on 8 sekä Kuunlaskusolmu ovat 8 astetta jousimiehen merkissä, Kuunnoususolmun ollessa 8 astetta kaksosten merkissä. Kaikkien edellä mainittujen välille muodostuu erittäin tarkka ja positiivinen tukiverkosto. Kun mukaan ottaa perääntyvän Khironin, joka on 12 astetta oinaan merkissä, tästä muodostuu kultainen tulikolmio. Myös omistautuva sydämen liekki Vesta osallistuu tähän riemukkaaseen joukkoon tuomalla mukanaan valaisevan soihtunsa. Vesta on 5 astetta vaa`an merkissä.

Jumala loi kissan, jotta ihminen saisi silittää tiikeriä. – Tuntematon

Vaikka perääntyvän Saturnuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille, Khironille, Junolle sekä Vestalle ovat toivottavia, Saturnuksen oppositio Auringolle sekä Merkuriukselle ei päästä helpolla. Se kyseenalaistaa ja katsoo suurennuslasilla, olemmeko linjassa itsemme kanssa. Itsensä kohtaaminen kasvattaa, mutta pistää myös nöyräksi. Nöyryyden avulla voimme nähdä omat haasteet sekä vahvuudet terveellä tavalla. Tämä tukee kestävää, koko elämänmittaista kasvua, jossa pääsemme kasvamaan täyteen mittaamme. 

Venuksen kvinkunssi Saturnukselle sekä Khironille on haasteellinen. Venus on jo valmiiksi analysoiva ja tarkka neitsyen merkissä ollessaan. Alitajuisten haastekulmien myötä, se saattaa olla varuillaan ja vaatia itseltään normaalia enemmän. Venus neliö myös Kuunlaskusolmun sekä siinä olevan Junon sekä Kuunnoususolmun. Jos uskallamme antaa epäilyksille tilaa nousta pintaan, ilman että yritämme samaan aikaan järkeistää niitä, voimme vapauttaa piileviä pelkoja sekä jännitteitä. Venuksen ja Uranuksen kolmio keventää sekä puhdistaa esille nousseita teemoja. Kuukauden vaihtuessa elokuulle, myös Kuu ohittaa Uranuksen ja osallistuu syvien vesien puhdistukseen suopealla energiallaan.

Toivo on kuin lintu. Se koskettaa sielua ja laulaa sanatonta laulua. Eikä se koskaan hiljene. -Emily Dickinson

Marsin neliö Cerekselle sekä Lilihtille voi aiheuttaa kitkaa. Tahtotila ja tarpeet etsivät tasapainoa monin tavoin. Ehkä oikea rytmi syntyy siitä, että vaikka emme aina voi toimia suunnitelmien tai toiveiden mukaisesti, opettelemme asettumaan sen luonnollisiin sykleihin. Elämänvoima on alkukantaista ja viisaampaa kuin uskommekaan. Se ohjaa meitä isomman kokonaisuuden mukaisesti. Syy-yhteydet selviävät yleensä vasta jälkikäteen. 

Laajemmassa mielessä kotinamme voi toimia kaikki se, mihin olemme hengen tai tunteen tasolla ehdollistuneet, mikä saa meidät tuntemaan olomme mukavaksi. Tätä psykologista kotiympäristöä kuljetamme mukana, olemme sitten missä tahansa maan pinnalla. Se luo alitajunnaksi kutsumme alitajunnaksi ja ratkaisee alitajuiset reaktiotapamme ja tunnetyyppimme. - Frances Sakoian & Louis S. Acker

   
 
 

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin  

Johanna Vilén 


Kuva; Tiina Poutanen