-

Tiistaina 7.9. on Uusikuu

Pohdintoja ajasta

Uudenkuun aikaan Aurinko ja Kuu ovat samassa asteessa neitsyen maamerkissä. Uusikuu on tarkimmillaan tiistaina klo 3:51. Neitsyen aika valmistelee syksyn tunnelmiin. On hyvä tyhjentää itsensä kertyneistä painolasteista. Ajassa on ylipapittaren viisautta, jossa feminiininen jumalatar energia löytää valonsa.

 

Tämän kertainen Uusikuu liittyy terveyteen, hyvinvointiin, eheytymiseen sekä puhdistautumiseen. Millaisia puhdistavia rituaaleja haluaisit tehdä. Mitkä asiat puhdistavat kehoa ja mieltä. Neitsyen merkki pitää sisällään paljon parantavaa energiaa. Saatamme tarvita normaalia enemmän hiljaisuutta ja omaa tilaa.

Ennen Uudenkuun aikaa, on hyvä viimeistellä keskeneräisiä asioita. On hyvä miettiä mistä asioista ja teoista arki rakentuu? Hyviinkin asioihin voi uupua, jos vaadimme itseltämme liikaa.

Saatamme nähdä selkeämmin haasteita sekä minkälaisia ratkaisuja ne vaativat. Onko joitain tottumuksia, joita tulisi muuttaa? Onko tekemisen ja levon välillä tarvittavaa tasapainoa? Muista levätä ja nauttia kaikesta mitä sinulla on jo.

Uudenkuun ollessa maamerkissä, on hyvä tehdä puutarhatöitä, kävellä luonnossa ja konkretisoida ajatuksia sekä toiveita jokapäiväiseen arkeen. Tarkista onko aikataulusi realistisia. Jos olet täyttänyt kalenterin liian täyteen, on syytä katsoa sitä uudelleen ja miettiä mihin haluat keskittää energiasi. Täydellisyydentavoittelun ja liiallisten vaatimusten suhteen on oltava tarkkana.

Uudenkuun jälkeen on Nousevan kuun aika. Siinä missä Uudenkuun aikana luodaan uusia suunnitelmia ja vapaudutaan vanhasta energiasta, Nousevan kuun aikana vahvistetaan ja kasvatetaan syntynyttä alkuvoimaa.

Tarkista rajasi, koska ne toimivat runkona, joka kannattelee. Ole itsellesi armollinen ja lempeä. Anna ajan selkeennyttää sekä keventää mieltäsi. Innostu suunnittelemaan tulevaisuuden suuntaviivoja.

Avainsanoja; hyvinvointi, voimavarat, maanläheisyys, tarkkanäköisyys, tiedostava, tottumukset, rutiinit, toistuvat kaavat, uusiutuminen, puhdistautuminen, vapautuminen, irti päästäminen, analyyttinen, kriittisyys, ravinto, vahvistuminen, omistautuminen, kutsumus, sekä viisaus