-

Täysikuu lauantaina 24.7.

Pohdintoja ajasta

Lauantaina 24.7. klo 5:36 on täysikuu. Aurinko ja kuu ovat vastakkain eli oppositiossa. Aurinko on leijonan tulisessa merkissä, kun taas kuu on vesimiehen ilmamerkissä. Tuli ja ilma täydentävät, että haastavat toisensa. Tunteet voivat nousta pintaan ja energia tasapaino ailahdella. Heinäkuun täysikuu on toiselta nimeltään ukkoskuu. Luonto on täydessä kukoistuksessaan. Tunnelma on yhtäaikaisesti hedelmällinen ja runsas, että hautuva ja arvaamaton.

 

Täydenkuun vastakkainasettelu aikaan aistimme normaalia vahvemmin ympäristön ilmapiirin ja tunteet. Tämä voi aiheuttaa sekaannuksia. Toisaalta kaipaamme sosiaalisuutta sekä yhteisöllisyyttä, mutta saatamme kokea uupumusta, jos sitä on liikaa. Ihmissuhteet, yhteisöllisyys, erillisyys sekä vuorovaikutus hakevat tasapainoaan. Tämän täydenkuun aikana olisi hyvä tunnistaa minkälaiset ihmissuhteet tukevat kokonaisuutta sekä kenen kanssa yhteistyö sujuu.

 

Ajassa on lataavaa sekä puhdistavaa energiaa, joka ravitsee ja eheyttää, kun vain uskallamme antautua sille. Tämä on siunaava täysikuu, jonka aikana sato vahvistuu myöhempää sadonkorjuuta varten. Luovuuden ja hiljentymisen kautta voimme löytää uusia ratkaisuja sekä yhdistää mitä ihmeellisempiä tekijöitä. Tämä on tarkistuspiste keskeneräisten asioiden suhteen. Näemme mitkä niistä ovat elinvoimaisia ja mitkä vaativat muutoksia. Näin voimme keskittää energiamme viisaammin sekä vapauttaa luovan mielen avaamaan uusia polkuja.

 

Välillä on hyvä laajentaa perspektiiviä, jotta voi nähdä kokonaisuuksia paremmin. Kun katsomme etäämmältä voimme nähdä asioita, joita meillä on jo ja mitkä merkitsevät eniten. Samoin voimme tarkistaa, mitä tarvitsemme lisää sekä mikä tukee elämän kutsumusta sekä sydämen liekkiämme parhaiten. Aika on aktiivista, joten vastapainoksi tarvitaan sopivissa määrin lepoa ja rentoutumista. Näin saamme vedet virtaamaan ja voimme keskittyä paremmin levolliseen olemisen tilaan.

 

Avainsanoja; täyttymys, alitajunta, aistit, tunteet, ylivireys, unettomuus, omistautuminen, kutsumus, yhteisöllisyys, vastavuoroisuus, arvaamattomuus sekä visiot