-

Taivaan tulet

Pohdintoja ajasta

Auringon, Venuksen sekä Cereksen konjunktio alkaa etääntyä Khironin intensiivisimmästä vaikutuspiiristä. Haavoittuneen parantajan ja tietäjän viisaus tukee oinaan uusiutuvan tulen alkukantaista voimaa. Sunnuntaina 4.4. myös Merkurius siirtyy oinaan merkkiin. Jokainen hengitys on vanhan pois puhaltamista ja uuden sisään hengittämistä.

`Kyllä aika voi kahlita eläjän,
ei koskaan elämää.` - Hassisen kone, Ismo Alanko

Saturnuksen sekstiili Khironille, Auringolle, Venukselle sekä Cerekselle lisää oinaan energiaan kärsivällisyyttä. Saturnuksen kolmio Kuunnoususolmulle sekä Marsille, tuo kaksosten ilmamerkkiin sopivaa juurevuutta. Myös Aurinko seuralaisineen valaisee Marsin ja Kuunnoususolmun, joten taskulamppu näyttää, minne kannattaa energiansa ohjata.

Pluton sekstiili Merkuriukselle auttaa ymmärtämään syy-yhteyksiä sekä niitä asioita, mitä olemme Neptunuksen ja Merkuriuksen konjunktion aikana kohdanneet. Neptunuksen ja Merkuriuksen hahmottomat tunnelmat alkavat saamaan muotoa. Jälkikäteen isot kokonaisuudet avautuvat aivan eri tavoin, kuin silloin kun olemme niiden keskellä.

`Onnen laita on kuin unen. Tiedämme siitä vasta, kun olemme siitä heränneet. `-Hans Ruin

Neptunuksen neliö Marsille vahvistuu ensi viikkoa kohden mentäessä. Oinas laatu on luonteeltaan pioneeri energiaa, jossa luodaan polkuja, mitä ei aikaisemmin ole ollut. Neptunuksen neliö on taas sumusukellus, missä parhaat asiat voivat tulla, juuri kun vähiten odottaa. Aikaan kuuluu määrittelemättömyyden vuoksi hetkittäisen matalapaineen tunne, missä energiat saattavat valahtaa pohjalukemiin. Tämä ei tarkoita, ettemme voisi suhteellisen nopeassa tahdissa nousta aivan uudelle taajuudelle. Meissä jokaisessa on hyvin paljon erilaisia puolia, vahvuuksia, kuin myös heikkouksia. Kun me muutumme, niiden jännite muuntuu ja verkostoituu uudelleen. Tätä voisi kutsua maagikon työksi. Kaikki muuntuu ja ohjautuu uudelleen. Tätä voisi kutsua alkemiaksi, millä tehdään elämän eliksiiriä.

`Jokainen meistä on vuorotellen, ei yksi ainoa, vaan monta ihmistä. Ja nämä toinen toisistaan syntyvät persoonallisuudet voivat muodostaa keskenään mitä kummallisimpia ja ällistyttävimpiä vastakohtia.` - José Enrique Rodón

Uusiutuvaa pääsiäisen aikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén