-

Sunnuntaina 8.8 on Uusikuu

Pohdintoja ajasta

Sunnuntaina 8.8 klo 16:50 on Uusikuu. Aurinko ja Kuu ovat samassa asteessa leijonan tulimerkissä. Aurinko on omassa luontaisessa merkissään ollessaan leijonassa. Se paistattelee päivää kesän kypsyneessä ja hedelmällisessä lämmössä, tankaten itseensä elinvoimaa sekä valoa.

 

Aurinko on luonteeltaan Yang. Se symboloi sisäistä maskuliinista energiaa sekä isää. Aurinkoon liitetään päivätietoisuus sekä elinvoima. Ilman Aurinkoa ei olisi elämää, se on kaiken ydin ja keskus.

 

Kuu heijastaa Auringon valoa. Kuu on luonteeltaan feminiininen Yin. Se kuvastaa sisäisen naisen sekä äidin symboliikkaa. Kuuhun liitetään alitajunta, tunteet, reaktiot sekä turvallisuus.

 

Ennen Uudenkuun syntymää, on aika saattaa loppuun keskeneräisiä asioita, valmistautua tulevaan uuteen alkuun sekä levätä. Voit suunnitella kuinka juhlistaa ja ottaa vastaan tuleva Uusikuu.

 

Uudenkuun aikana taivaalliset kuninkaalliset kohtaavat. Arkkityyppisesti sisäiset vanhemmat ovat vierekkäin ja joko yhdistävät tai hajaannuttavat voimansa. Tämä on otollinen aika kylvää siemenet, luoda uusia suunnitelmia, puhdistautua sekä vapautua vanhasta energiasta.

 

Kun Aurinko on leijonan merkissä ja Sirius nousee taivaalle, Orionin vyö on linjassa Gizan pyramidin kanssa. On Leijonanportti aika. Leijonanportti on auennut 26.7 ja se sulkeutuu 12.8.2021. Energia on vahvimmillaan sunnuntaina 8.8. Uudenkuun aikaan. Tämä on irti päästämisen, sisäisen viisauden, fokusoinnin, oman voiman sekä sydämen äänen tunnistamisen kulta-aika.

 

Muinaisessa Egyptissä tätä pidettiin pyhänä aikana. Sirius nousi samaan aikaan Niilin tulvan kanssa, joka ravitsi maata ja teki siitä hedelmällisen. Sirius edustaa henkistä Aurinkoa. Nyt on otollinen aika sekä puhdistaa että ravita sieluaan.

 

Avainsanoja; uudestisyntyminen, uusiutuminen, puhdistautuminen, vapautuminen, irti päästäminen, luovuus, rohkeus, sydämen ääni, sydäntietoisuus, vahvistuminen, itseilmaisu, intohimo, omistautuminen, kutsumus, runsaus, hedelmällisyys, kirkas tähti, sininen tähti, sisäinen valo sekä henkinen viisaus