-

Muodonmuutoksia

Pohdintoja ajasta

Lauantaina 23.10 Aurinko siirtyy skorpionin merkkiin. Luonto vetäytyy lepotilaan. Skorpionin muodonmuutos voi alkaa. Siinä missä skorpioni voi mennä syvimpiin syvyyksiin, se voi myös nousta sieltä kotkan tavoin korkeuksiin.

Missä tunteiden kyky on suurin, siellä on suurin kärsimys. - Leonardo da Vinci

Yksi skorpionin mytologisista tarinoista liittyy Orioniin. Orion oli kehunut tappavansa kaikki eläimet. Gaia loi skorpionin metsästämään Orionia. 

Toisessa versiossa Artemiksen veli Apollo lähetti skorpionin Orionin perään. Orion oli saanut Artemiksen suosion myöntämällä, että tämä oli parempi metsästäjä kuin hän.

Joko skorpioni tappoi Orionin tai toisen version mukaisesti Artemis yritti ampua skorpionia, mutta osuikin vahingossa Orioniin. Zeus nosti sekä Orionin että Skorpionin tähdistöiksi, muistuttamaan ihmisiä ylpeyden vaaroista. Hän asetti tähdistöt vastakkain, jotta he eivät pystyisi taistelemaan enää.

Skorpioni ajan alku symboloi vaihetta, jossa Gaia loi skorpionin jahtaamaan Orionia. Skorpionin loppuvaihe liittyy aikaan, jolloin skorpioni nostettiin tähdistöksi.

On myös kertomus, jossa Phaeton menee isänsä auringonjumala Helioksen luokse pyytääkseen tältä luvan ajaa aurinkovaunuja yhden päivän ajan. Hän halusi näyttää epäuskoisille ystävilleen olevansa Helioksen poika. Isä yritti kieltää poikaa ottamasta vaunuja, mutta varoituksista huolimatta Phaeton lähti matkaan. Taivaallinen skorpioni pisti Phaetonia ja vaunut alkoivat heittelehtiä. Hän menetti valkoisten hevosten vetämien vaunujen hallinnan ja lensi liian lähelle maata.. Tätä myötä monet maa alueet paloivat tuhkaksi ja muuttuivat autiomaaksi. Zeus puuttui tilanteeseen iskemällä Phaetonia salamalla, jolloin tämä syöksyi Eridanos -jokeen ja menehtyi.

Nyt ajallisesti sekä Mars että Aurinko ovat konjunktiossa ja kulkevat samoissa vaunuissa. Mars siirtyy vaa`an merkistä skorpioniin vasta ensi viikon lauantaina 30.10.  

 

 

Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä. Auringon ja Kuunnoususolmun välinen kvinkussi saattaa aiheuttaa jännitteitä ja alitajuisia paineita. Kun Kuu ohittaa Kuunnoususolmun lauantain aikana, on hyvä olla tarkka nopeiden reaktioiden tai puolustusmekanismien suhteen.

Toinen kvinkunssi tulee Merkuriuksen ja perääntyvän Uranuksen jännitteistä. Vaikka Merkuriuksen perääntyvä vaihe on päättynyt, se on vielä varjoalueella. Vaa`an merkissä se hakee omanlaista tasapainopistettään, joten on hyvä antaa itselleen aikaa tunnistaa, mitä sisäinen neuvonantaja ohjeistaa.

Mitään ei voi muuttaa, ellei ensin hyväksy sitä. -Carl Jung

Meillä kaikilla on sokeita pisteitä ja asioita, joita emme näe itsessämme selkeästi. Joskus nöyryys on syvintä viisautta kohdata asioita, joiden avulla voimme päivittää itsemme uudelleen. Tämän avulla pääsemme sisäisen valon lähteille, joka toimii majakkana matkan varrella. 

Etsin, etsin suurta tulta.
Itsekö elämä oisit
tuli suuri tummumaton,
valkea iän-ikuinen? 

-L. Onerva, Etsijä

Karma-astrologian avaimet kirjan ennakkotilaus.

Kirjojen ennakkotilaus on jo tehty, mutta voin vielä ilmoittaa mahdolliset lisäykset kustantajalle maanantaina 25.10. Jos haluat tilata kirjaa, ilmoita siitä
Katjalle. Linkki kirjan esittelyyn

Hinta 22€ (sis alv 10%).

Jos tilaat kirjan postitse, hintaan tulee 4€ lisämaksu.

Alustava julkaisu päivämäärä 15.11.

Heti kun saan kirjat alan postittamaan niitä. Kun tarkka aikataulu selviää, ilmoitan ajat jolloin kirjoja voi noutaa Tampereen toimistolta.

Ilmoita tilaukset Katja Kestille sähköpostiin info@johannavilen.fi

Postittaessa  ilmoita nimen ja osoitteen lisäksi puhelinnumero pakettia varten. Tiedot eivät mene muualle, joten markkinointipuheluja ei  tule.

Jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen, mainitse siitä tilauksen yhteydessä.

Saat kirjasta laskun sähköpostiin. Jos tilaat sen yritykselle, anna myös y-tunnus laskutusta varten.

 

Kaunista viikonloppua <3 Johanna