-

Kuuletko linnun laulavan?

Pohdintoja ajasta


Torstaina Mars siirtyi yllätykselliseen kaksosten merkkiin. Sunnuntaina Pallas Athene siirtyy kalojen merkkiin. Pallas herättelee Marsia neliö aspektin myötä. Mytologisesti Pallas ja Mars ovat ottaneet moneen kertaan toisistaan mittaa. Siinä missä Marsin lihakset ovat olleet fyysisiä, Pallaksella ne ovat olleet enemmänkin älyllisiä. Mars on kaksosissa ollessaan arvaamaton.

 

`Olen eksyksissä, mutta ennätysajassa. ` - Lentäjä jossakin Valtameren yllä

Pluton sekä Saturnuksen kolmiot Marsille vahvistavat ja maadoittavat Marsin energiaa. Khironin sekstiili helpottaa myös Pallaksen ja Marsin jännitteitä. Vaikka Pluton, Saturnuksen ja Khironin aspektit ovat väljiä, ne toimivat hyvänä taustatukena.

 

`Joka tietää olevansa harhateillä, ei ole pahasti eksynyt. `-Chuangtse

Merkuriuksen ja Jupiterin yhtymä vesimiehen merkissä auttaa etsimään uusia polkuja sekä omannäköisiä vaihtoehtoja. Ajassa on Einsteinin omaista nerokkuutta. Sille kannattaa antaa sekä tilaa että aikaa, jotta se voi avartaa uudenlaisia maisemia. Merkuriuksen ja Jupiterin positiiviset kulmat Kuunsolmuille pyrkivät vapauttamaan menneisyyden painolasteista sekä valaisemaan tulevaisuuden näkymiä. Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä ja Kuunlaskusolmu on jousimiehen merkissä. Merkurius hallitsee kaksosten merkkiä ja Jupiter jousimiehen merkkiä. Ajassa voi olla monikerroksellisia lahjoja. Junon sekstiili Merkuriukselle ja Jupiterille tukee ihmisten välistä yhteyttä sekä yhteisen sävelen löytämistä.

 

`Ainoa onni, joka monilla suurilla ihmisillä on ollut, on synnynnäinen kyky kestää huonoa onnea. `- Channing Pollock

Venus, Aurinko ja Neptunus ovat kalojen merkissä. Vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Vesta neitsyen merkissä. Siinä missä Aurinko symboloi taivaallista valoa sekä auktoriteetti energiaa, Vesta symboloi omistautuvaa valonkantajaa. Venus, Aurinko, Neptunus ja Vesta ovat neliössä Kuunsolmuihin sekä Junoon. Vaikka Merkurius ja Jupiter tukevat Kuunsolmuja, muut edellä mainitut haastavat ne. Ajatuksia, visioita ja suunnitelmia on ilmassa, mutta voimavarat voivat olla vähissä. Innostuminen voi sammua yllättävän nopeasti, mutta myös syttyä, kun sitä vähiten odottaa. Varsinkin perjantaina Venuksen sekstiili Uranukselle, on sen verran tarkka, että se voi keventää ilmapiiriä ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla. Viikonlopun edetessä Venus, Aurinko ja Neptunus herättelevät Lilithin feminiinistä energiaa positiivisen sekstiili aspektin avulla.

 

`Uneksin maalaukseni, ja sitten maalaan uneni’. -Vincent van Gogh

 

Kaunista viikonloppua! 

 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén