-

Kun kaikki muuttuu

Pohdintoja ajasta

Lauantaina 20.3. klo 11:37 Aurinko siirtyy oinaan merkkiin, on kevätpäiväntasauksen aika. Auringon ja Venuksen konjunktio keskipäivän kirkkaimmassa huoneessa, tehostaa syntyvää alkukantaista voimaa. Kymmenennessä huoneessa ovat Neptunus ja Venus kalojen merkissä sekä Aurinko, Khiron ja Ceres oinaan merkissä. Yhdeksännessä huoneessa on Merkuriuksen ja Cereksen konjunktio kalojen merkissä. Vaikka oinaan merkki aloittaa kahdentoista merkin matkan, ajassa on mukana kalojen ja Neptunuksen maailmankaikkeuden energiat.

Tarinan loppu muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen. -Mary Catherine Bateson

Kevätpäiväntasauksen kartalla nousevana merkkinä on rapu. Oppositiossa on Pluto intensiivisellä voimallaan. Venus sekä Aurinko tukevat Nousevan merkin lisäksi Pluton vastakkainasettelua. Jos osaamme pysähtyä kohtaamaan omia varjojamme, voimme saada kiinni kierteistä, jotka ovat olleet aikaisemmin sokeita pisteitä. Oinas ja rapu ovat johtavia merkkejä. Siinä missä oinas on tulinen johtaja, rapu symboloi tunne johtajuutta.

Mars, Kuunnoususolmu sekä Kuu ovat konjunktiossa kaksosten merkissä. Mars on yhdeksän, Kuunnoususolmu kolmetoista ja Kuu kuusitoista astetta. Jupiter on kaksikymmentä sekä Saturnus kymmenen astetta vesimiehen merkkiä. Jupiterin ja Saturnuksen kolmiot kahdeksannesta huoneesta Marsille, Kuunnoususolmulle sekä Kuulle vaihtelevat tarkkuudellaan, mutta ne aktivoivat isomman energia verkoston.

Ihmisen perimmäinen valinta -sikäli kuin hän haluaa ylittää itsensä- on se, luodako vai tuhota, rakastaako vai vihata`. Erich Fromm

Pallas on neljä, Merkurius kuusi ja MC neljätoista astetta kalojen merkissä. Merkurius sekä keskipäivän piste neliöivät Marsin, Kuunsolmut sekä Kuun. Jos valo on liian häikäisevää, voi olla, ettemme näe suuntaviivoja tarpeeksi selkeästi. Neptunuksen neliö Kuulle on hämmentävä. Se saattaa nostaa vanhoja pelkoja pintaan. IC:llä eli keskiyön pisteellä on perääntyvä Vesta neitsyen merkissä. Se tukee sisäisen valonkantajan vahvistumista sekä lisää aikaan pyhän luostarimaisen laatunsa. Merkuriuksen sekstiili Uranukselle tukee oivaltamista, missä voimme saada kiinni aivan uudenlaisista energioista.

Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa. - J. Krisnamurti

Lempeää kevätpäiväntasauksen aikaa!
Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén