-

Keskiviikkona 20.10 klo 17:56 on Täysikuu

Pohdintoja ajasta

 

Aurinko on vaa`an ja Kuu oinaan merkissä. Lokakuun Täysikuuta kutsutaan metsästäjän kuuksi.

 

Plejadien eli seitsemän sisaren kulta-aika on marraskuussa, vaikka se on jo nyt aktiivisena. Plejadien kirkkain tähti Alkyone symboloi alitajuntaa, intuitiota, korkeampaa tietoisuutta sekä yhteyttä universaaleihin energioihin. Plejadeihin liitetään elämän ja kuoleman kiertokulku sekä lohdullisuus, varsinkin heitä kohtaan jotka ovat menettäneet läheisen tai läheisiä.

 

Vaa`an tähdistöä pidettiin muinoin joissain kulttuureissa skorpionin tähdistön osana ja sitä kutsuttiin skorpionin kynsiksi. Se etsii tasapainoa neitsyen ja skorpionin merkin välillä. Se muistuttaa kuinka tärkeää on olla tasapainossa itsensä sekä luonnollisen rytmin kanssa.

 

Vaa`an energia on luonteeltaan sopusointuista sekä oikeudenmukaista. Se pyrkii katsomaan kaikki mahdolliset näkökannat. Vaa`an merkki symboloi syntymäkartan 7. huonetta, joka on ihmissuhteiden huone. Vaa`an aika etsii tasapainoa vastakohtien välillä.

 

Oinas on aloitteellinen, impulsiivinen ja intohimoinen. Oinaan perustarkoitus on uudistaa ja pistää asioita liikkeelle. Oinaassa on puhdasta vaistonvaraisuutta ja rohkeaa pioneeri energiaa. Oinaan merkki symboloi syntymäkartan ensimmäistä huonetta, joka on minuuden ja identiteetin huone. Heräämme katsomaan omaa paikkaa suhteessa muihin ihmisiin.

 

Elämän kiertokulku on hyvin monitasoista. Täydenkuun aikaan aurinko ja kuu etsivät keskinäistä tasapainopistettä. Vastakkaiset merkit täydentävät toisensa. Tämä on hyvä aika tasapainottaa elämää. Voimme katsoa taaksepäin ja ottaa sieltä tarvittavia asioita tulevaan, mutta myös jättää asiat jotka eivät kanna enää. Jotain uutta alkaa ja jotain vanhaa jää. Pimenevä vuodenaika ohjaa meidät oman intuition ja alitajunnan äärelle.

 

AVAINSANOJA

 

Uusiutuminen, vapautuminen, tietoisuus, sisäinen ohjautuvuus, puhdistautuminen, tasapaino, kohtuus, oikeudenmukaisuus, harmonia, valinnat, päätökset, luopuminen, itsenäisyys, luonnonlait, erilaiset näkökannat, intuitio, alitajunta, aistit, tunteet, sisäinen valo, henkilökohtainen kasvu, muodonmuutos.

 

Oheisen linkin kautta voit ostaa Täydenkuun työkirjan 10 € hinnalla. Työkirjassa tämän kertaisen Täydenkuun tunnelmia, mytologiaa, tietoa Plejadeista sekä harjoituksia, joilla vapauttaa luovuus kukoistamaan.