-

Aavistus

Pohdintoja ajasta

Se mitä emme näe, voi joskus vaikuttaa enemmän kuin näkyvät asiat. Jokaisella meistä on kokemusta tunteista, jotka vahvistavat tai piilosyövät energiaa. Kuinka paljon enemmän ymmärtäisimme ja hyväksyisimme esimerkiksi vaikeita tunteita, jos näkisimme elämäntilanteet ja syy-yhteydet lintuperspektiivistä. Kaikki mitä olemme kokeneet ja mitä elämässämme on ollut, on johtanut tähän hetkeen. Minkälaisia matkalaukkuja olemme kantaneet mukanamme? Onko elämässämme asioita, joista on tullut tottumuksia, mutta ne eivät palvele meitä enää? Joskus on hyvä päivittää elämää ajan ja suurennuslasin kanssa. Meillä on myös asioita, kokemuksia ja pääomaa yleensä enemmän kuin olemme osanneet ajatellakaan.

 

Hiljaisuus on se alkuaine, josta suuret asiat muovaavat itse itsensä. — Thomas Carlyle

 

Mars ja Merkurius kulkevat yhtä matkaa skorpionin merkissä. Vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Uranus härän merkissä. Marsin ja Merkuriuksen kvinkunssi perääntyvälle Khironille sekä perääntyvälle Cerekselle että Lilithille muodostaa jumalan sormi eli Jod suurkuvion. Samoin neliö Saturnukselle saattaa aiheuttaa tiukkoja tilanteita.

 

Toivottavasti Marsin tahtotila ja voima ohjautuvat viisaasti Merkuriuksen avustuksella. Jos Merkurius yhdistää ja etsii ratkaisuja oikealla tavalla, voimme löytää syvää viisautta sekä hyviä toimintatapoja. Jos Merkuriuksen energia hajaantuu liian moneen suuntaan, se sekoittaa ja aiheuttaa levottomuutta.

 

Onneksi Marsin ja Merkuriuksen sekstiili Venukselle sekä kolmio Pallakselle helpottaa ja tasapainottaa kirpeimpiä tunnelmia. Venus on kauriin merkissä ja kolmiossa perääntyvään Uranukseen. Tarvitsemme tilaa, jotta voimme paremmin hengittää ja löytää omannäköisiä polkuja. Venuksen neliö Khironille sekä kvinkunssi Cerekselle saattaa nostaa esille ihmissuhteet sekä niihin liittyvät tarpeet. Toiset saattavat käpertyä enemmän itseensä, kun taas toinen ääripää on muiden arvostelu tai syyttäminen. Olisi ensiarvoisen tärkeää miettiä kuinka puhumme muille ihmisille, mutta myös itsellemme. Joskus saatamme syyttää tai pettyä itseemme ja jäädä kiinni epäonnistumistunteeseen sekä uskomuksiin, ettei meistä ole mihinkään. Jos nämä uskomukset voivat muuttua kierteiksi ja niin normaaleiksi, ettemme kyseenalaista niitä. Tällöin elämä muuttuu erittäin raskaaksi.

 

Olemme ihoon käärittyjä tähtiä. Valo, jota etsit, on aina ollut sisällä. - Rumi

 

Viikon päästä perjantaina kello 10:59 on Täysikuu ja osittainen kuunpimennys härän merkissä. Täydenkuun aikana Plejadit valaisevat Kuunnoususolmun kautta tulevaisuuden suuntaviivoja. Jos siis olemme syvissä vesissä, toivoa ei kannata menettää. Pimeänä vuodenaikana sisäisen valon merkitys nousee vahvemmin esille. Täydenkuun aikana Pluton vaistonvaraisuus ja Neptunuksen herkkyys pääsevät näkyviin.

 

 

Tässä kartassa on Jod kuvio, sekä kartan ulkoreunalle merkattu keltaisella Kuun kulku perjantaista 19.11. olevaan Täydenkuun hetkeen, joka on 27 astetta härässä. Olen lisännyt sen hetkisen kuun, kyseiseen kohtaan karttaa.

 

Laskelmien mukaan maailmankaikkeuden aine-energiakokonaisuudesta noin 74 % on pimeää energiaa. Pimeää ainetta on noin 23 % ja vain noin 4 % näkyvää ainetta, josta koostuvat kehomme, hengitämme ilma, planeetat, tähdet, galaksit ja avaruuden pöly. Kaikkea tätä 4 % näkyvän aineen jälkeen jäljelle jäävää osuutta sanotaan pimeäksi aineeksi tai pimeäksi energiaksi, koska emme tiedä, mitä ne ovat. Ne ovat näkymättömiä, koska niistä ei tule valoa. Niiden olemassaolo voidaan päätellä painovoimavaikutuksen vuoksi. Vetyatomi on taas noin 99,9 % tyhjää tilaa.

 

Aurinko on skorpionin merkissä. Auringon ja perääntyvän Neptunuksen välinen kolmio lisää aikaan herkkyyttä, kun taas Auringon ja Pluton välinen sekstiili intohimoa ja kiihkeyttä. Auringon ja Jupiterin välinen neliö voi aiheuttaa laajennuspaineita. On hyvä tarkistaa voimavarojen ja tekemisen välinen tasapaino, jotta olemme linjassa itsemme ja toiveidemme kanssa.

 

Sitä mitä toukka kutsuu kaiken lopuksi, muu maailma kutsuu perhoseksi. -Laotse

Lempeää viikonloppua ja isänpäivää <3 Johanna

 

Karma-astrologian avaimet kirjan ennakkotilaus.

Kirjojen ennakkotilaus on jo tehty, mutta joitain kappaleita on vielä jäljellä.

Linkki kirjan esittelyyn

Hinta 22 € e-mailini kautta tilattuna (sis alv 10%).

Ilmoita tilaukset Katja Kestille sähköpostiin info@johannavilen.fi

Jos tilaat kirjan postitse, hintaan tulee 4 € lisämaksu.

 

Alustava julkaisu päivämäärä 15.11.

Heti kun saan kirjat alan postittamaan niitä. Kun tarkka aikataulu selviää, ilmoitan ajat jolloin kirjoja voi noutaa Tampereen toimistolta.

Postittaessa ilmoita nimen ja osoitteen lisäksi puhelinnumero pakettia varten. Tiedot eivät mene muualle, joten markkinointipuheluja ei tule.

Jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen, mainitse siitä tilauksen yhteydessä.

Saat kirjasta laskun sähköpostiin. Jos tilaat sen yritykselle, anna myös y-tunnus laskutusta varten.

 

Teoskuva; Tiina Poutanen